Succesfulde Indsamlinger

Her kan du se eksempler på hvad andre har samlet ind til hos CAREMAKER og finde inspiration til at starte din egen indsamling. Hos CAREMAKER kan du samle ind til alt og alle - lige det du brænder for. 

 

 

Uretfærdigt behandlet

Et fald ødelagde Carlos ansigt og siden har han levet et liv i mørket. Han følte sig udstødt grundet sig udseende og oplevede dagligt, at børn blev skræmte over hans udseende. Nicklas besluttede sig for at starte en indsamling, som skal være med til at bringe lys og gode oplevelser tilbage i Carlos liv. På få uger blev der indsamlet mere end 20.000 kr. 


Klik på billedet for at se indsamlingen. 

 

 


Mindefond

René Brink Jakobsen var jægersoldat og mistede på tragisk vis livet i januar 2013. Hans bror valgte at starte en indsamling til en minefond, som i fremtiden skulle være med til at give hans 3 børn gode oplevelser i hans minde. På få dage fik de indsamlet 63.000 kr.


Klik på billedet for at se indsamlingen.

 

 


Efterskoleophold

Gennem hele sin folkeskoletid er Christina blevet mobbet. Hendes største ønske var at komme på efterskole. Michael startede en indsamling og på få dage havde de indsamlet nok penge og Christina kunne komme på efterskole.


Klik på billedet for at se indsamlingen.

 

 


Tur til Disney Land

6-årige Noelle havde de seneste 2 år gennemgået 3 hjerneoperationer for at fjerne en tumor og havde levet et alt for hårdt liv i så ung en alder. Hendes største ønske var en tur til Disney Land i Paris. Marie startede derfor en indsamling og i løbet af få uger samlede hun 35.000 kr. ind og Noelle kom til Disney Land. 

Klik på billedet for at se indsamlingen.

 

 


Bonnie ud af prostitution

Efter at have set dokumentaren om 'Bonnie og de tusinde mænd' på DR1 - hvor seere fik et unikt indblik i, hvordan et langt liv som prostitueret er, valgte en seer at starte en indsamling til Bonnie. Bonnies store drøm var at få en pølsevogn og indsamlingen nåede hurtigt målet om dette.

Klik på billedet for at se indsamling.


Vennerne støtter Maria

Den danske DJ Djuna Barnes, der bærer det borgerlige navn Maria Gerhardt blev ramt af brystkræft i 2013. I juli måned i år fortalte hun så, at hun var blevet ramt af kræft igen - og denne gang meddelte lægerne, at de kun kan give hende livsforlængende medicin. Denne meddelse vil dog hverken hun, eller hendes venner affinde sig med og derfor startede vennerne en indsamling, som skal give Maria mulighed for en alternativ behandling i bl.a. Tyskland. Allerede efter en uge var der indsamlet over 300.000 kr.

Klik på billedet for at se indsamlingen.


En kørestol til Kristoffer

I 2014 var Kristoffer i en gymnastikulykke, som medførte lammelse fra brystet og ned. Kristoffers største ønske er, at få en kørestol han har let ved at styre. Da han ikke kan bruge sine fingre, skal den kunne styres ved hjælp af håndfladerne og skal derfor specialdesignes. Elever fra Kristoffers efterskole startede derfor en indsamling, så de kunne opfylde Kristoffers store drøm om en ny kørestol. På kort tid blev der indsamlet nok til den specialdesignede kørestol. 

Klik på billedet for at se indsamling.


Ivans vej til helbredelse

Ivan er ramt af lungekræft og lægerne herhjemme kan ikke længere hjælpe ham. Derfor samler Ivans bror nu ind til, at Ivan kan få den nødvendige behandling i Tyskland. Denne behandling vil koste omkring 300.000. Allerede efter en uge blev der indsamlet over 200.000 kr.

Klik på billedet for at se indsamling.