Presse

Her kan du læse lidt om forskellige historier fra vores indsamlinger.Privates donationer hitter på nettet

Der er en stigende tendens til at benytte caremaker og flere indsamlinger bliver oprettet hver dag. I 2015 er der indtil videre blevet oprettet 2714 indsamlinger på Caremakers hjemmeside, hvilket er en markant stigning ift. sidste år, hvor der blev oprettet 2432.Brian Fakkenor

Efter en fejldiagnose i det danske sygevæsen, er det nødvendigt for den tidligere professionelle fodboldspiller, Brian Fakkenor, at få behandling for borellia i Tyskland. Hans familie startede en indsamling, for at få dækket omkostningerne.

Indsamling:
https://www.caremaker.dk/nc/fr/i/brian_fakkenor_alvorlig_syg_af_borrelia_10877/


Noelle - tur til disneyland

5-årige Noelle rindenfor kort tid blevet opereret 3 gange i hjerne grundet en ondsindet tumor, Udsigterne er ikke gode, og for at skabe lys i en ellers dyster hverdag, beslutter ,Marie, som har læst om -noelles sag, at oprette en indsamling, så familien sammen kan komme til EURO-disney og få en skøn oplevelse.

Indsamling:
https://www.caremaker.dk/nc/fr/i/noelles_virkelighed_30586/

  • Mor rørt over indsamling til kræftsyg datter: Nu kan hun få sit store ønske opfyldt
  • Kræftramt pige får opfyldt sit højeste ønske

Whistleblower - sagsomkostninger

Støt Anders Kærgaard & familie

Den danske whistleblower Anders Kærgaard Hansen blev tildelt en række dagbøder, da han ikke ville udlevere oplysninger om en tidligere kollega i forsvaret, som havde givet ham en afslørende video, han selv valgte at publicere. To kvinder som havde hørt sagen, valgte at starte en indsamling, så Anders kunne få dækket omkostningerne.

Indsamling:
https://www.caremaker.dk/nc/fr/i/stoet_anders_kaergaard_familie_22219/

  • Christina Gregersen samler ind til aktiv dødshjælp

Aktiv dødshjælp

Hjælp mig til en værdig død

Christina som lider af den uhelbredelige sygdom Huntingtons Chorea, ønsker at samle ind til aktiv dødshjælp på en klinik i Schweiz.

Indsamling:
https://www.caremaker.dk/nc/fr/i/hjaelp_mig_til_en_vaerdig_doed/


Oscars behandling i udlandet

Oscar har været lungesyg hele sit korte liv og har allerede været indlagt flere gange, end forældrene kan tælle. Derfor samler de nu ind til behandling i udlandet.

Indsamling:
https://www.caremaker.dk/nc/fr/i/hjaelp_oscar_til_behandling_i_udlandet_34673/


Indsamling til efterskoleophold

13-årige Christina Lundsmann Pedersen er gennem en årrække blevet mobbet groft på Skovbakkeskolen i Odder. Nu samler hendes kammerat ind til et efterskoleophold til hende.


Bikers united mod voldtægt

Motorcykelmiljøet i på Fyn vil samle penge ind til den 17-årige pige, der blev voldtaget til Fyn MC Festival.

Indsamling:
https://www.caremaker.dk/nc/fr/i/bikers_united_mod_voldtaegt/


Majas kræftbehandling i Tyskland

Den unge mor Maja Svensson lider af en farlig kræftsygdom. Nu har søsteren startet en indsamling til behandling af Maja i Tyskland. 

Indsamling:
https://www.caremaker.dk/nc/fr/i/stoet_majas_haarde_kamp_mod_kraeft/


Patricks kamp mod kræften

19-årige Patrick er sat på livsforlængende medicin af lægerne, men nu samler venner og familie ind til alternativ behandling.


Indsamling til 18-årige Loke

18-årige Loke Mogensen er transkønnet. Han er født som kvinde, men er mand i sindet. Nu har hans veninde startet en indsamling til en udenlandsk operation til ham.

Indsamling:
https://www.caremaker.dk/nc/fr/i/18_aarige_loke_er_transkoennet/


Familie skal indsamle 52.000 kroner

Peter Groenewald risikerer at skulle rejse fra sin danske hustru og søn, hvis ikke familien kan samle knap 52.000 kroner ind.


Løbevogne til Isak og William

Søndag den 8. februar 2015 deltog Isak, 13 år, og William, 14 år, i Nike Marathon Testløb på 15 km sammen med Team Tvilling. Team Tvilling, som består af Steen og Peder Mondrup m.fl., ønsker at give mennesker med handicap mulighed for at deltage i sportsbegivenheder på lige fod med andre.

Indsamling:
https://www.caremaker.dk/nc/fr/i/hjaelp_til_loebevogne_til_isak_og_william/


Vennerne støtter Maria

Den danske DJ Djuna Barnes, der bærer det borgerlige navn Maria Gerhardt blev ramt af brystkræft i 2013. I juli måned i år fortalte hun så, at hun var blevet ramt af kræft igen - og denne gang har lægerne meddelt, at de kun kan give hende livsforlængende medicin. Denne meddelse vil dog hverken hun, eller hendes venner affinde sig med og derfor har vennerne nu startet en indsamling, som skal give Maria mulighed for en alternativ behandling i bl.a. Tyskland.

Indsamling:
https://www.caremaker.dk/nc/fr/i/kraeften_breder_sig_men_vi_kan_samle_os/


Hockeykammerater vil stoppe smertehelvede

Den tidligere aalborgensiske ishockeyspiller Christian Lie har i snart fem år været plaget af voldsomme efterveer fra en hjernerystelse, som han pådrog sig i en kamp for AaB Ishockey. Han har prøvet behandling i Danmark, men intet har endnu hjulpet på de kroniske smerter i hovede og nakke, han lider af. Christians tidligere holdkammerater vil nu samle ind, så Christian kan komme til den amerikanske specialist Nathan Keiser.


Jamie kan ikke være i sin egen krop pga eksem

3-årige Jamie river sig selv til blods flere gange om dagen på grund af et ekstremt tilfælde af atopisk eksem. Hans mor har sagt nej til kemo, og samler nu ind til en behandling, hun har fundet i Frankrig.

Indsamling:
https://www.caremaker.dk/nc/fr/i/hjaelp_jamie_til_behandling_i_frankrig/


Seere samler ind til Bonnie

Efter at have set dokumentaren om 'Bonnie og de tusinde mænd' - hvor seere fik et unikt indblik i, hvordan et langt liv som prostitueret er - har en seer nu valgt at starte en indsamling til Bonnie. Bonnie drømmer om at få en pølsevogn og denne indsamling er en vej til at opnå den drøm.

Indsamling:
https://www.caremaker.dk/nc/fr/i/hjaelp_bonnie_ud_af_prostitution/


Venner og familie støtter kræftramt sangerinde

De danske læger kan ikke gøre mere for at hjælpe den kræftramte, danske sangerinde Linkoban. Nu samler venner og familie ind til, at hun kan komme til Tyskland for at få alternativ behandling i et sidste forsøg på at kurere Ling Ly, der gemmer sig bag kunstnernavnet Linkoban.

Indsamling:
https://www.caremaker.dk/nc/fr/i/hjaelp_linkoban_bekaempe_kraeften/


Rakel mistede sit hjem: nu får hun hjælp

Rakel Ottsen mistede ikke bare sit hjem, da hendes hjem brændte nytårsnat. Mange af hendes ejendele gik også op i røg. Rakel har ikke haft råd til en indboforsikring, så branden efterlod den enlige mor på bar bund. Heldigvis bor Rakel i Randers. En by, som i den seneste tid har vist, hvad det vil sige at hjælpe folk i nød.

Indsamling:
https://www.caremaker.dk/nc/fr/i/enlig_mor_mistede_alt_i_brand_nytaarsnat/