Om CAREMAKER

Hvad laver vi? 

CAREMAKER gør det super nemt at lave online indsamlinger til det, som betyder noget for dig. Du kan samle ind til alt fra sociale projekter i U-lande til en nær vens kræftbehandling og alting derimellem. Det er nemt og sikkert at invitere familie og venner til at bidrage til dit vigtige formål.    

Idéen bag

Idéen til CAREMAKER opstod efter at vores tidligere CEO og CO-Founder, havde gennemgået et længere sygdomsforløb med lymfeknudekræft, som blandt andet indebar kemoterapi og strålebehandling. 

Han ville gerne give noget tilbage til de organisationer og institutioner, som havde hjulpet ham. Dog stod den åbenlyse mulighed ikke lige for. Hvordan starter man en indsamling? Hvordan organiserer man den? Hvem skal man kontakte? Alle var det spørgsmål, som ikke umiddelbart kunne besvares. Heraf opstod ideen til en online indsamlingsplatform, som skulle gøre det nemt og effektivt for alle at starte en indsamling til et godt formål eller projekt.     

Idéen til CAREMAKER

Idéen til CAREMAKER opstod efter at tidligere CEO og CO-Founder havde gennemgået et længere sygdomsforløb med lymfeknudekræft, som blandt andet indebar kemoterapi og strålebehandling. 

Han ville gerne give noget tilbage til de organisationer og institutioner, som havde hjulpet ham. Dog stod den åbenlyse mulighed ikke lige for. Hvordan starter man en indsamling? Hvordan organiserer man den? Hvem skal man kontakte? Alle var det spørgsmål, som ikke umiddelbart kunne besvares. Heraf opstod ideen til en online indsamlingsplatform, som skulle gøre det nemt og effektivt for alle at starte en indsamling til et godt formål.