Indsamling
Vores gode ven Gitte har brug for hjælp
Hjælp os med at samle penge ind til borreliaramte Gitte Larsen, der har brug for privat lægehjælp og behandling.

Siden et flåtbid i 2009 har Gitte kæmpet med sit helbred, der kun er blevet dårligere. De første symptomer viste sig ved bl.a. kronisk hovedpine i fem år, tiltagende nakkesmerter og stivhed, udpræget træthed, nervesmerter, koks i hormoner m.m. I Danmark har hun fx diagnoserne Hashimotos (lavt stofskifte), kronisk bursitis (betændelse i slimsække) og fibromyalgi (kronisk smertetilstand), som kan skyldes infektion med bl.a. borrelia. Kronisk borrelia anerkendes ikke i det offentlige sundhedssystem, og derfor er der heller INGEN hjælp at få, medmindre man har penge til private læger og alternative behandlere.

Gitte har siden oktober 2014 været sygemeldt fra sin egen virksomhed, hvor hun var i fuld gang med sit drømmejob indenfor fremtidsforskning, projektdesign og kommunikation, på en ydelse svarende til kontanthjælp. Siden januar 2016 har Gitte brugt 150.000 kr. på diverse test, klinisk diagnose på borrelia i Berlin, urter m.m. Indimellem har Gitte oplevet at få det bedre, men sygdommen har været ubehandlet i alt for mange år, og lige nu er Gitte så syg, at hun frygter flere følgesygdomme. Gennem de seneste måneder har der igen været flere akutte indlæggelser pga. uudholdelige smerter især.

Vi kender Gitte som en viljestærk ‘fighter’ og som en kvinde, der på trods af hendes egen sygdom, altid har overskud til at hjælpe andre syge både online og ansigt til ansigt. Hun deler generøst ud af sin store viden og erfaringer. Derfor er det ubærligt at se hende nu, hvor sygdommen igen for alvor har lagt hende ned. Selvom det er voldsomt at se, har vi valgt at vise et lille videoklip med Gitte fra én af de seneste dage. Dette er ikke Gitte, men ansigtet på en sygdom, når den viser sig fra nogle af sine værste sider.

Gitte har behov for økonomisk hjælp, så hun fortsat kan behandle og vende udviklingen. Hun har bl.a. brug for en læge med forstand på kronisk borrelia i forbindelse med længerevarende antibiotikabehandling, som nu skal afprøves. Der er ikke flere penge hos familien, som i øvrigt er ved at være så presset af Gittes sygdom, at det for alvor kan mærkes.

Vi vil så gerne hjælpe Gitte, så hun kan komme i gode hænder hos dygtige læger og behandlere. Målet er at indsamle 75.000-100.000 kroner til det næste (og forhåbentligt sidste) års intensive behandling. Selv det mindste bidrag er med til at gøre en forskel, og vi håber, at mange vil støtte indsamlingen, så Gitte kan få sit liv tilbage. Pengene skal bruges til privatlæge(r) og fortsatte alternative og helhedsorienterede behandlinger i Danmark og/eller udlandet, medicin og opfølgende test af bl.a. tungmetalforgiftning, borrelia og co-infektioner.

Tak.

Rikke Kongstad, Rikke Hauge og Helle Overgaard


Welcome


CAREMAKER makes it super easy to create an online fundraiser for anything that means something to you. If you have any questions or problems, you can catch us at info@caremaker.dk