Indsamling
Vilma på 4 år har kræft. Hjælp!
Hjælp Vilma og hendes familie til mere overskud i en hverdag, der er blevet tacklet af en hård kamp mod kræften

Mine kære venners datter Vilma på 4 år er blevet ramt af kræft. De kæmper en hård kamp for at opretholde hverdagen for resten af familien i et liv, der pludselig er blevet skemalagt af kemokure, medicintider og høje krav til sterile forhold i hjemmet. 

Jeg ser deres kamp og ønsker at de skal få mere overskud til at være sammen som familie i de få øjeblikkes ro de har med hinanden. 

Huset skal gøres rent til bunds hver dag ellers kan det have alvorlige konsekvenser for Vilma. Derudover har Vilmas storesøster og tvillingebror også brug for at deres mor og far har overskud. 

Derfor skal pengene bruges til hjælp i hjemmet så familien får overskud i hverdagen.

Vilma har en fantastisk familie og hun har brug for de kan blive ved med at være ligeså stærke og omsorgsfulde som de altid har været.

Så hjælp mig med at hjælpe. Intet beløb er for småt. Jeg bliver mere end taknemmelig, hvis du deler denne indsamling i dit netværk så den her dejlige familie får lov til at trække vejret og få lidt ro på ovenpå det kæmpe chok, der ramte dem da Vilma fik konstateret kræft.


Welcome


CAREMAKER makes it super easy to create an online fundraiser for anything that means something to you. If you have any questions or problems, you can catch us at info@caremaker.dk