Indsamling
Vilas - Vilje og kamp
Hjælp den lille familie i en svær tid! Vilas har en meget sjælden sygdom som gør at han ikke bliver særlig gammel

Hvordan hjælper vi venner og mennesker vi holder af når verden braser sammen under dem, jeg ved det ikke, men jeg ved at jeg ville være ked af ikke at havde prøvet at gøre noget.

Lille Vilas er 7 mdr og har fået konstateret krabbe syndrom, som er en meget sjælden sygdom. Sygdommen er en meget hurtig fremskreddende stofskifte sygdom, som først og fremmest rammer hjernens fedtholdige myelin. Sygdommen medfører udviklingshæmning, samt andre alvorlige neurologiske symptomer, som fx tab af syn, hørelse og motorik og de fleste dør i de tidlige barne år. Sygdommen kan ikke helbredes!

Kort om mig

Jeg hedder Camilla og er gammel veninde til Vilas' mor Nadia. Nadia er en utrolig stædig og stærk kvinde og har altid stået der når andre har haft brug for hjælp. Jeg ved godt at penge ikke er alt, men det kan hjælpe i en svær tid.

Hvorfor vælger jeg at sætte gang i det her?

-Det gør jeg fordi jeg godt kan sætte mig ind i at miste det jeg har aller mest kært- ens barn er det dyrebareste i verden og vi vil alle som forældre gøre alt hvad der står i vores magt for at beskytte det væsen vi har sat i verden, men tanken om ikke at kunne gøre noget som forældre er uudholdigelig.

BESKRIVELSE AF INDSAMLINGSFORMÅL

Formålet er at give familien en god sidste tid 

HVILKEN FORSKEL GØR DET

Indsamlingen er vigtig for at vise Vilas´s Familie at de ikke er alene, selvom at de føler at hele verden smuldrer under dem

ANDRE MÅDER AT HJÆLPE PÅ

Del gere denne så vi kan løfte i flok, lidt gør godt lige nu.

Der er også mulighed for at støtte via mobilpay :Vilas- Vilje og Kamp -61697622

På forhånd tak til alle jer der hjælper!


Welcome


CAREMAKER makes it super easy to create an online fundraiser for anything that means something to you. If you have any questions or problems, you can catch us at info@caremaker.dk