Indsamling
Vejle mod hudcancer
Vejle mod hudcancer støtter hvert år et nyt lokalt projekt i kampen mod hudkræft. VI KÆMPER SAMMEN VEJLE MOD HUDCANCER

VEJLE MOD HUDCANCER STØTTER KAMPEN MOD
HUDKRÆFT
 

Vejle mod hudcancer støtter hvert år et nyt lokalt projekt i kampen mod hudkræft. Alle midler skaffes gennem lokale sponsorer i det vejlensiske erhvervsliv, og alle opgaver udføres frivilligt, så det indsamlede beløb går ubeskåret til projektet. 

Vejle mod hudcancer er et initiativ drevet af de fem vejlensere Christina Omann Clemmensen, Dorthe Maglehøj, Niels Flemming Hansen, Lone Skou, og Birgitte Busk Mikkelsen. 

Formål

I 2019 udbygger Vejle Sygehus deres hudkræftafdeling, og i den forbindelse har de fået mulighed for at tilføje en glaspavillon, som er med til at gøre hudkræftbehandlingen hurtigere, mindre smertefuld og ikke mindst lokal. Det er netop dette projekt, som Vejle mod hudcancer gerne vil hjælpe med at samle ind til.

Som en del af indsamlingen blev der afholdt en gallaaften i slutningen af marts. Hele dette arrangementet er sponsoreret, så entré og auktionsprovenue går ubeskåret til kampen mod hudcancer. Dette års gallaaften satte ny rekord med 739.800 indsamlede kroner! Der er dog stadig en chance for, at give et bidrag, så hvis du, ligesom os, synes dette er et fantastisk og relevant projekt, er du altid velkommen til at donere et beløb direkte til projektet gennem denne indsamling.

Vi kæmper sammen 

Hvis du gerne vil vide mere om projektet, og hvad vi har samlet ind til de tidligere år, kan du trykke her, og komme direkte til Vejle mod hudcancers hjemmeside. 

HVER EN KRONE TÆLLER, OG VI HÅBER, AT DU VIL VÆRE MED TIL AT GØRE EN FORSKEL! 

Kæmp sammen med os og spred budskabet

Du er velkommen til at dele denne indsamling på dine sociale medier, eller dele vores Facebook side, så vi kan nå ud til endnu flere ildsjæle, som vil være med til at gøre en forskel. 

På forhånd 1.000 tak for din støtte