Indsamling
Trampolin ulykke
Far, jeg kan ikke mærke mine ben. 15 årig Andreas, lam i kroppen efter trampolin uheld.

Denne indsamling er vigtig for mig, da jeg er nær ven af familien igennem mange år.


Da Familien nu har fået tildelt kørsel osv. af kommune og sygehus vil alle pengene nu gå til Andreas, som kan forsøde hans hverdag lidt.

Dette uheld er svært at gøre kort, beklager.

Familien ville d. 2 juni 2018 en tur i friluftsbadet.
Familien havde en fantastik dag lige indtil 15 årig Andreas ville hoppe på trampolinerne. Og som en 15 årig dreng, der har gået til parkour, vælger han at lave nogle tricks som han har lært som parkour springer. Andreas laver en dobbelt saltomotale, men når desværre kun 1½ salto og lander direkte på nakken, Hans brødre Daniel på 17 og Niclas på 11 ser Andreas falde. Daniel har lige taget kørekort og har derfor lige taget førstehjælpskursus, så han handler hurtigt at holder Andreas' hovede. Daniel råber til Niclas at han skal hente deres far. Deres far Kim kommer hen til dem og kan se at den er helt gal. Far jeg kan ikke mærke mine ben. Der bliver hurtigt tilkaldt en amulance.
Ambulanceredderne får hurtigt kørt Andreas på Odense sygehus. Han bliver scannet. Andreas har brækket nakken i 6 og 7 nakkevirvel. Andreas skal med helikopter til Skejby sygehus hvorefter han bliver forflyttet til Århus universitets hospital. Andreas skal opereres. Andreas kan ikke mærke eller bevæge sine ben, han kan bevæge sine arme, men ikke bevæge sine håndled. Andreas er lam fra brystkassen og ned.
Der sker små skridt for hver dag der går, men lægerne på sygehuset siger til hans forældre Kim og betina at de skal være glade for det han kan nu og ikke forvente mere. Om Andreas nogensinde kommer til at gå igen, ved kun de højre magter.
Vi håber og beder.

Andreas kan se en lang og sej kamp vente foran sig, dette kan varer mellem ½ og 1 helt år på sygehus og med genoptræning i Viborg alt afhæning af hvordan det går, og med ikke mange muligheder for at komme hjem og se sin familie og kammerater.

Vi krydser alt hvad vi kan for at Andreas kommer på benene igen.

Jeg håber i vil dele denne indsamling med venner, familie og bekendte på diverse sociale medier.

Denne indsamling er anerkendt af indsamlingsnævnet.


På forhånd tusind tak.
Mvh. Sabrina Welcome


CAREMAKER makes it super easy to create an online fundraiser for anything that means something to you. If you have any questions or problems, you can catch us at info@caremaker.dk