Indsamling
✰Støt Trilles kamp mod kræft–det haster!
Johannes vidunderlige mor og vores dejlige veninde, er ramt af kræft. Vi samler ind, så vores kæreste Trille Købke kan modtage livsvigtig behandling og skabe en tålelig tilværelse for sig selv, og sin datter Johanne.

 ✰Hjælp Trille, Johannes vidunderlige mor og vores dejlige veninde, som er ramt af en tumor i hjernen✰

I 2014 fik vores kære veninde Trille et anfald og faldt om i sin lejlighed på Nørrebro. Efter undersøgelser og scanninger viste det sig desværre, at være en tumor i hjernen, der sad og trykkede, så den udløste epilepsi. Trille blev efterfølgende opereret i hjernen, i vågen tilstand, så hun kunne kommunikere med neurokirurgerne, der skulle sikre at de ikke fjernede vitalt hjernevæv, som i så fald kunne påvirke Trilles sprog, tale og bevægelighed i negativ retning. En meget kompliceret operation som heldigvis gik godt efter omstændighederne. 


Desværre ville tumoren Trille og voksede sig året efter stor igen. Trille blev derfor opereret for anden gang i 2016. Det var dog ikke uden bivirkninger, da hun desværre mistede meget af førligheden i armen. Hun påbegyndte genoptræning, men efter et stykke tid fik hun flere alvorlige symptomer, der ud over epilepsien nu også mindede om sklerose, hvilket har bundet hende til sit hjem, og periodevis også til en kørestol. Dette har gjort livet som enlig mor meget udfordrende og hårdt. Trille er nu i kemo behandling på Riget, hvor hun får en intensiv kur mod tumoren.

Trille er 40 år og bor på Nørrebro med sin datter Johanne på 9 år. Trille er super kreativ og har i mange år arbejdet inden for det skabende felt. Hun har altid stillet op for andre, der havde brug for hjælp og gladelig afsat tid, kræfter og ressourcer, delt ud af sin viden inden for en lang række kreative fag, til stor glæde for hele hendes omgangskreds.

Johanne, Trilles datter, er hendes et og alt, og en skøn unge. De deler mange interesser og er meget tæt knyttet. Trille kæmper dagligt for at opretholde en normal hverdag for Johanne og selvom det er hårdt og sometider næsten umuligt bl.a pga. nedsat mobilitet, insisterer Trille på, at følge Johanne i skole og sikre, at dagligdagen bliver så lidt påvirket af hendes sygdom som muligt. Johanne er tapper og de to holder fanen og humøret højt, hjælpes ad med at få tingene til at fungere derhjemme, med de begrænsninger der er. 

Der er brug for hjælp, og vi har derfor taget initiativ til denne indsamling med (nødigt) tilsagn fra Trille

Din støtte vil være med til at skabe muligheder og overskud til livsvigtige alternative behandlinger, og hjælp til hjemmet, så Trille kan bruge de kræfter hun har, på at være den mor for Johanne som hun ønsker.

Vær sød også at hjælpe med at sprede budskabet og del det på de sociale medier. 

Vi takker ydmygt for din hjælp, alle bidrag er højt værdsat, uanset størrelse.

(Vi kan desværre ikke gøre noget ved de forslag carmaker laver som bidrag, men du har mulighed for selv at udfylde et bidrag og du bestemmer fuldkommen selv størrelsen, - alt er godt)

Mange venlige hilsner

Catrine Mannerup  & Stina Fussing

Eventuelle spørgsmål til indsamlingen kan rettes til:

Catrine på 21 81 88 32 eller Stina på 28 43 33 42

Dette opslag er som loven foreskriver meldt til Indsamlingsnævnet og efterfølgende godkendt.

 

 


Welcome


CAREMAKER makes it super easy to create an online fundraiser for anything that means something to you. If you have any questions or problems, you can catch us at info@caremaker.dk