Indsamling
Støt Lars Andersens to sønner

Kære allesammen

Vi har en virkelig trist nyhed. Lars er sovet ind. Han kæmpede bravt, men var meget svækket. Han fik et hjertestop og lægerne forsøgte genoplivning, men det lykkedes ikke. Gennem hele forløbet har Lars’ pårørende været ved hans side, og i går aftes var der også familie hos ham. Besøget op til var rart og efter omstændighederne meget positivt. Lars virkede mere rolig, og vi tror, at han vidste, vi var ved hans side, fysisk såvel som i ånden.

Efter en rum tid hos Lars blev hans vejrtrækning forværret, og lægerne blev tilkaldt øjeblikkeligt. Herefter blev flere specialister tilkaldt, men det blev konstateret, at Lars’ lunger var uventet fulde af blod. Dette resultererede i afbrudt vejrtrækning og til sidst måtte hans hjerte give efter. Lægerne forsøgte genoplivning, men det var ikke muligt at få Lars tilbage. Hans familie blev samlet på hospitalet ved hans side, og fik lejlighed til at sige farvel. Lars så meget fredfyldt ud.

Familien samt alle Lars’ nærmeste vil gerne takke Rigshospitalet for en kæmpe indsats og meget opmærksom og omsorgsfuld pleje. Vi har alle følt, at Lars har været i de allerbedste hænder.

Vi vil også gerne takke alle jer, der har fulgt os hele vejen med jeres varme hilsner og alle slags bidrag. Vi er naturligvis alle meget påvirkede, men vi vil selvfølgelig informere jer om de næste ugers udvikling. Der er fortsat en enorm opgave forude i at håndtere den uoverskuelige økonomiske situation og i at give hans to sønner, Morten og Henrik, den bedst mulige støtte under disse tragiske omstændigheder.

Vi vil opdatere jer igen med et overblik over den alvorlige økonomiske situation, og hvad der fortsat kan gøres for at hjælpe. Vi håber meget, at I fortsat vil følge os.

Mange kærlige hilsner til Jer allesammen fra Lars’ nærmeste

https://www.facebook.com/pages/Hjælp-Lars-hjem-til-sine-sønner/744484895621262


Welcome


CAREMAKER makes it super easy to create an online fundraiser for anything that means something to you. If you have any questions or problems, you can catch us at info@caremaker.dk