Indsamling
STØT THOR
Når medmenneskeligheden vender tilbage

ET GRAM HANDLING, VEJER MERE END TI TONS SNAK!

Thor viste forståelse, omsorg og næstekærlighed.

HVEM STÅR BAG INDSAMLINGEN

- Vi er nogle drenge fra Peyback TV, som laver videoer med hensigter, som skal inspirere til et bedre samfund.

- Peyback TV lavede et socialt eksperiment, på Københavns hovedbanegård, med en muldvarp iklædt en falsk gravid mave, med en vodka flaske i hånden og en cigerat i den anden. Vi var nysgerige på forbipasserendes reaktioner. Eksperimentet varede i en halvanden time, og kun tre mennesker henvendte sig. De viste omsorg, nysgerrighed og næstekærlighed. Én af de tre personer var Thor. Han gjorde særligt indtryk på os. Derfor vil vi forsøge at give ham, et skub mod en bedre retning.

HVEM ER THOR

Thor er en ihærdig mand, af respektfuld karakter, med få midler, og et enomt overskud. Han fortjener en håndsrækning, udover det sædvandlige! Vi vil derfor opfordre alle til, at se den tankevækkende video, der er vedhæftet foroven. Efter offentliggørelsen af videoen, har Peyback TV modtaget, et massivt feedback, på netop Thors handling. Redaktionen bag eksperimentet, har besluttet sig for, at starte denne indsamling, for at give Thor igen.

 

 Hvad betyder din støtte?

Enhvert beløb vil være yderst taknemmeligt, som støtte til Thor. Hvis vi alle bidrager med et par kroner, kan det have en enorm effekt på hans tilstedeværelse, hvis arbejdsliv og motivation, helt forståeligt, ikke fungerer optimalt i denne periode. Thor har altid givet mere end han fik, så nu er det vores tur til at hjælpe ham videre i denne svære tid.

 

NB. Efter indsamlingen vil alle pengene, som er indsamlet blive udleveret direkte til Thor samt blive dokumenteret i form af en video.

De kærligste hilsner 

 

PEYBACK TV


Welcome


CAREMAKER makes it super easy to create an online fundraiser for anything that means something to you. If you have any questions or problems, you can catch us at info@caremaker.dk