Indsamling
STØT Philips kamp for livet !
Denne gang kæmper Philip mod kræften for 4 gang .....

Hej Alle


Familien Kolthoff og Familien Boye håber I alle vil hjælpe med at dele denne gruppe, så den kan danne rammen om en indsamling til en helt unik dreng Philip Lønborg.
Philip har siden 2011 kæmpet 3 gange mod kræfttypen alvulær rhabdomyosarkom - en meget agressiv kræftform. Philip har tidligere modtaget protonbehandling i Huston og være gennem utallige stråle og kemoforløb.
I januar 2017 troede familien endelig de kunne ånde lettet op, da meldingen var at Philip endelig var kræftfri. Desværre viste det sig at være en stakket frist, da de allerede i februar modtog et opkald fra Riget om at kræften var vendt tilbage - med fornyet styrke.
Denne gang var meldingen desværre også at Danmark ikke længere kunne tilbyde behandling og eneste mulighed ville være forsøg i udlandet.
Heldigvis viste der sig et forsøg i Paris og Philip har pt fået 3 behandlinger dernede.
Behandlingen er betalt af regionen, men da familien skal rykke til Paris i kortere og længere perioder, vil det naturligvis have indflydelse på deres økonomiske forhold.
Vi mener ikke familien skal bekymre sig om økonomien og beder jer derfor hjælpe denne fantastiske familie .

HUSK et lille beløb gør også en stor forskel.

 

 

På forhånd tak for støtten 

Familien Kolthoff og Familien Boye 

 


Welcome


CAREMAKER makes it super easy to create an online fundraiser for anything that means something to you. If you have any questions or problems, you can catch us at info@caremaker.dk