Indsamling
Støt Cecilie i kampen mod kræft
Støt Cecilie, en ung kvinde som netop er erklæret terminal med kræft i store dele af kroppen.

Denne indsamling går til alternativ behandling i form højdosis C-vitamin. 

 

Mit navn er Cecilie. I en alder af 27 år fik jeg konstatret livmoderhalskræft og hurtigt kom jeg i behandling med stråleterapi (bådre ydre og indre) og kemoterapi. Behandlingen virkede som den skulle og efter et halvt år blev jeg erklæret rask. Efter to  måneder som rask nærede jeg mistanke om at noget var galt og det var det. Jeg havde fået kræft i lymferne. Derfor blev jeg opereret, men man så hurtigt at det ikke var nok. Dog havde min krop brug for ro, så jeg fik to månders fri fra behandling. På de to måneder blev kræften aggresiv og spredte sig tii mine lunger og lymfeknuder i bækken, mave og op langs rygsøjlen. Jeg kom derfor i kemoterapi i juli i år og skulle have status herpå i mandags. Status var at kemoen ikke virker. Derimod har kræften nu spredt sig til mine nyrer, min lever og mine knogler. Behandlingen har lægerne stoppet, og det eneste jeg kan få er smertelindring. Jeg er nu terminal og ved ikke hvor lang tid jeg har at leve i. 

Denne indsamling går derfor til alternativ behandling med højdosis C-vitamin. Det er ubeskriveligt vigtigt for mig at få denne indsamling, da jeg ellers ikke har mulighed for at få behandlingen. Jeg ønsker så inderligt at prøve dette alternativ og kæmpe videre. 

Hvis der kommer overskud fra indsamlingen her, vil de gå til at jeg kan få nogle gode oplevelser og stunder med min familie. 

Jeres bidrag vil kunne gøre det muligt for mig at kæmpe videre i det der virker som en umulig kamp mod kræften. Den vil give mig én mindre ting at bekymre mig om, nemlig økonomi til behandlinger og dermed give mig overskud til at forsøge at få en bedre livskvalitet i den tid jeg har tilbage. Dermed sagt ville det gøre en kæmpe forskel. 

Det ville ydermere være en stor hjælp for mig, hvis i vil dele dette med jeres netværk. 


Welcome


CAREMAKER makes it super easy to create an online fundraiser for anything that means something to you. If you have any questions or problems, you can catch us at info@caremaker.dk