Indsamling
STAND UP for Yemen!
TakeMyHand søger 13.750 kr. til støtte for et stort velgørenhedsevent, som skal afholdes i Bremen Teater.

TakeMyHand søger 13.750 kr. til støtte for et velgørenhedsevent, som skal afholdes i Bremen Teater torsdag den 27/6, hvor al indtjening vil gå til Læger uden Grænsers arbejde i Yemen.

Fagfolk har konstateret, at krisen i Yemen er den værst oplevede krise i verdenshistorien siden 2. verdenskrig. Landets befolkning er ramt af fattigdom, katastrofal hungersnød og kolera-epidemier. Ifølge rapporter fra FN har hele 24 millioner mennesker (ca. 80 % af hele landet) behov for assistance og sikkerhed, hvoraf 14,3 mio. har brug for akut nødhjælp for at overleve. Heraf er der ca. 2 mio. børn under 5 år og ca. 1 mio. gravide kvinder, som har brug for akut behandling for underernæring.

På baggrund af det, er vi i gang med at planlægge et stand-up comedy show, hvor alle indsamlede midler vil blive givet til Læger Uden Grænsers arbejde i Yemen. Som forening har vi en politik om 0 % i administrations gebyr, så vi beholder ingen penge selv. Det betyder derfor også, at vi ikke har nogle midler selv, udover dem vi selv punger op med, og fungerer alene på basis af sponsorater og de hjælpende hænder vi får. Vi er dog stadig ambitiøse og ønsker at lave events, som vil kunne indsamle flest penge muligt, så vi kan hjælpe flest muligt. Og her skal vi bruge din hjælp.

Vi søger derfor disse penge, som skal betale for udlejningen af Bremen Teater, således at vi kan afholde vores event den 27/6.

Succes for os betyder at vi er i stand til at gøre noget for dem der virkelig er i nød, nu hvor vi selv er så privilegerede og heldige, at vi aldrig har oplevet noget lignende på dansk jord. Hos TakeMyHand vil vi gerne sørge for at lave et unikt event, der både kombinerer humor og latter via et stand-up show, men hvor vi samtidig også gør en forskel for krigsramte familier i Yemen. Med din støtte bidrager du til at sikre at eventet kan blive afholdt. 

Lidt om TakeMyHand:

TakeMyHand er en frivillig forening, som har til formål at yde nødhjælp både globalt og nationalt når konflikter og katastrofer rammer vores medmennesker. Foreningen blev stiftet i 2011, og har siden da afholdt events hvor der er samlet beløb ind mellem 15.000 og 685.000 kroner – samlet set ca. 2,9 mio. kr. – og derudover flere containere med tøj og andre fornødenheder. Penge, som ubeskåret er blevet doneret til forskellige formål. Bl.a. til plantning af træer i Uganda, mad og medicin til børn i Gaza, og børnehjem og skolegang i Kenya og Indien.

Læs mere om krisen her: https://news.un.org/en/story/2019/02/1032811

Læs mere om Læger Uden Grænsers arbejde i Yemen her:

https://www.msf.org/yemen

https://msf.dk/fra-felten/beretning/ekstrem-humanitaer-katastrofe-i-yemen/

Følg vores event her: https://www.facebook.com/events/465485770848929/


Welcome


CAREMAKER makes it super easy to create an online fundraiser for anything that means something to you. If you have any questions or problems, you can catch us at info@caremaker.dk