Indsamling
Sammen kan vi hjælpe Ivan til helbredelse
Min elskede bror Ivan Fruergaard har fået konstateret aggressiv lungekræft. Derfor har vi travlt og skal handle nu!

(English link at the bottom)

Udsigten til overlevelse alene ved den behandling som det danske sundhedssystem kan tilbyde Ivan er desværre lille og tvivlsom. 

Derfor har Ivan brug for en behandling som tilbydes i Tyskland. En alternativ, integrativ behandling som er en kombination af flere forskellige behandlingsformer, altså en mere helhedsorienteret behandlingsform, som vi håber kan helbrede Ivan.  

Behandlingen koster 330.000 kr., og det er vores håb at vi sammen ved fælles hjælp kan samle pengene ind.

Ivan er selvstændig og sammen med sin kone har de skabt Hjerteakademiet. En kursus virksomhed dedikeret til at få flest mulige mennesker til at vælge hjertets vej. 

Ivan har undervist i personlig udvikling de sidste 25 år, og gjort en kæmpe forskel for alle de mennesker de har været i berøring med ham. Det er vores dybeste ønske og håb at Ivan fortsat kan være den inspirerende rollemodel han er i verden. 

Siden Ivan blev syg har familien mistet en stor del af deres indtægt. Derfor er vores hjælp afgørende.

Du kan være med til at hjælpe Ivan og hans familie gennem denne svære tid. 

Alle beløb modtages med stor taknemmelighed.

Vi tror på og beder for Ivans helbredelse. Alt er muligt!

De kærligste hilsner

Jan Fruergaard & venner
 
Fakta;
Ivan Fruergaard (født 1964) er forfatter, underviser og facilitator med 25 års erfaring i at inspirere og bevidstgøre mennesker om deres egen kraft og indre kerne. Ivan har arbejdet med coaching, personlig udvikling og lederudvikling i Danmark og internationalt. Derudover er Ivan forfatter til bøgerne: ”Nærværets kraft – og kunsten at lede sig selv” (2010 på Gyldendal Business), og “Lykken skabes indefra” (2012).

* I tilfælde af overskud ved indsamlingen, vil de overskydende midler i første omgang blive brugt til yderligere behandling og viser det siger ikke at være nødvendigt, vil de blive doneret til organisationen Tidslerne. Hvis der skulle opstå komplikationer, som vil forhindre Ivan i at modtage behandlingen, vil pengene ligeledes blive doneret til Tidslerne.

** Follow the English fundraiser for Ivan here.


Welcome


CAREMAKER makes it super easy to create an online fundraiser for anything that means something to you. If you have any questions or problems, you can catch us at info@caremaker.dk