Indsamling
Red Julen 2019
Julehjælp til fattige kristne, familier i Danmark.

I Danmark kommer der flere og flere fattige familier, som ikke har råd til at opfylde drømmen om en god jul, for deres børn. Derfor er organisationen Red julen, gået igang med at indsamle allerede nu, så vi kan hjælpe så mange danske børn, som overhovedet muligt i 2019.

 

Der er organisationer som ikke ser på hvem som modtager julehjælpen, men det gør vi.

Julehjælpen skal være for dem som holder jul og fejre jesus fødsle. Ikke for dem som kun modtager af grådighed. Det er hårdt sagt, men der er mange familier som har fået et nej til julehjælp i 2018, fordi der ikke skelnes mellem dem, som virkelig vil glæde sine børn og dem som søger det, bare fordi man kan.

 

Vores julepakke vil bla.bestå af flæskesteg, hakket svinekød, leverpostej ...ja alt hvad der betegner, en god gammel dags dansk jul.

Intet af det som kommer i pakken har noget med halal at gøre. Vi støtter ikke dette fortagende.

 

For at komme i betragtning til julehjælp, skal man sende dokument for kirkeskat og for sin indkomst (kontanthjælp eller SU). Derefter vil de udvalgt for besked seneste d 17 dec 2019.

Der kan søges om julehjælp fra den 15 nov 2019.

 

Indsamlingen forgår hele året rundt, så du kan støtte når du har lyst.

 

ANDRE MÅDER AT HJÆLPE PÅ

- Mobilepay 20896636 (huske at skriv julehjælp)

- Bankoverførsel 7441  0001079721

 

På forhånd tak !

www.Redjulen.dk


Welcome


CAREMAKER makes it super easy to create an online fundraiser for anything that means something to you. If you have any questions or problems, you can catch us at info@caremaker.dk