Indsamling
Plastik affald + Solenergi = Byggeklodser
Hjælp os til at mindske mængden af plast der kommer ud i verdenshavene og samtidig give de fattigste i Indien mulighed for at bygge huse, der kan modstå monsunen.
Projektet tager udgangspunkt i en landsby i det fattigste område af Indien. Der er en stigende mængde plastaffald, som hober sig op i naturen og bliver ledt ud i verdenshavene eller bliver brændt af under sundhedsskadelige forhold.

Ideen er, at lave et affaldssystem, hvor plastikaffald bliver smeltet om til byggemateriale ved hjælp af direkte solenergi.

Det giver landsbyerne i Indien en mulighed for at bruge deres plastikaffald, mulighed for at producere byggemateriale, der kan modstå monsunens kraftige vejr og mulighed for at skabe nye lokale jobs.

Jeg har fundet på denne metode under mit afgangsspeciale som Civil Ingeniør fra DTU. Projektet vandt første præmie til den store konkurence i Bæredygtigt design; Grøn Dyst.
Projektet er lavet i samarbejde med den indiske NGO, JGVK og danske NGO, InnoAid, som har stor erfaring i udviklings projektet.

Nu er næste skridt, at vi skal til Indien og afprøve konceptet. Vi har allerede lavet nogle prototyper herhjemme i Danmark, men mangler solen og den rigtige kontekst for at komme videre.

Vi vil prøve på at tage afsted lige meget hvad, også selv om vi ikke når det fulde beløb, da det er et projekt vi virkelig brænder for og mener kan komme til at gøre en forskel for miljøet og udkants-Indien.

Pengene skal bruges til flybilletter, visum, tolk, lokal arbejdskraft og materialer.

Hjælp os med at få realiseret projektet, som tager hånd om affaldet før det ender i havene.

Det ville være en stor hjælp hvis i ville dele det på jeres Facebookside m.m.

På forhånd tak

Welcome


CAREMAKER makes it super easy to create an online fundraiser for anything that means something to you. If you have any questions or problems, you can catch us at info@caremaker.dk