Indsamling
PATRICK´S KAMP MOD KRÆFTEN
Patrick startede sin kamp mod kræften(Ewings sarkom) i 2009 – 15år gammel. Efter flere operationer, flere kemo- & 1 stråle-behandling er Patrick nu sat på ”livsforlængende medicin”, dvs. der ikke er flere behandlinger i Danmark der kan hjælpe. Jeg har kendt Patrick og hans forældre i 13 år og mit største ønske er at hjælpe med at samle penge indtil til en alternativ behandling som kan holde kræften & smerterne i ave.
Ewings sarcom er en sjælden kræftsygdom som sidder i knogler eller bindevævet og typiske rammer teenagedrenge. Man kender ikke sygdommens årsag, men ved at hverken arv eller miljø er årsagen. Sygdommes opdages ofte på grund af smerter i led og knogler.

Da Ewings sarcom er sjælden behandles den stadig på internationalt plan for at finde den bedste behandling. Sygdommen behandles i Danmark kun på Righospitalet & Aarhus Universitet hospital.

Kemoterapi gives både før og efter en evt. operation, for at mindske tumor i at sprede sig/blive større. Chancen for at blive helbredt har de patienter, der har en tumor lokaliseret til arme eller ben uden synlige metastaser. Hvis der ikke har været metastaser, vil mere end halvdelen være sygdomsfri efter tre år, hvilket hos de fleste vil være ensbetydende med helbredelse.

I Patrick´s tilfælde startede det hele i 2009 da Patrick var 15 år. Han var sløv, havde ondt i ryggen med strålesmerter ned i armen. Han bliver sendt rundt til diverese læger, men de kan ikke finde noget galt og kalder det ”ungdomssløvsind”. Ca. et halv år senere i April 2010 da Patrick er så afkræftet, at han ikke engang har kræfter til at trykke på deosprayen finder lægerne på Rigshospitalet tegn på knoglekræft i nakken.(Ewings sarcom).

Han bliver straks opereret i nakken, som er et meget kritisk sted med mange nervebaner. De kommer til at beskadige nervebane til Patricks højrehånd så den bliver delvist lammet. Starter straks efter operationen på kemo- behandling.

Ca. 1 år senere Maj 2011 er kræften i nakken (knoglen) vendt tilbage og han bliver opereret 2. gang. Denne gang mener lægerne, at de har fjernet alt.. kommer på kemo-behandling og et par måneder senere i Maj 2011 bliver han erklæret rask.

Samme år i Oktober får Patrick et tilbagefald og bliver endnu engang opereret i nakken - får diverse kemo-behandlinger.

Marts 2012 bliver han endnu en gang opereret i nakken, men denne gang er de nød til også at operere fra forsiden, da knoglen i nakken nu er så beskadiget af kræften/Ewings sarcom mm, og skal erstattes af en stålplade, som gør at Patrick bliver stiv i nakken. De må også fjerne et ribben for at komme til. Desværre er de nød til, at skære nervebanerne helt over til højrehånd , så den slet ikke kan bruges mere. Uheldigvis bliver venstre hånd også ramt - hvilket lægerne den dag i dag ikke kan forstå….

Sammen år i April måned får han første strålebehandling. August 2013 får han fjernet en ”bule” i hovedet, som viser sig at indeholde kræft. Forsætter med flere forskellige kemo-behandlinger, men der er ligesom ikke noget der hjælper mere.

I dag har Patrick metastaser i hovedet, armen, lungerne, lysken og er på så kaldt livsforlængende medicin – dvs. lægerne i Danmark mener ikke de kan hjælpe mere…..

Da Patrick ikke kan bruge sine hænder er han meget afhængig af sin familie og venner.

Hjælp mig med at samle penge ind til Patrick, så han kan komme i gang med en alternativ behandling, som forhåbentlig kan holde kræften i ave og gi Patrick et bedre liv.

På forhånd mange tak for jeres hjælp

Jeannette

Hvis i har spørgsmål er meget velkommen til at kontakte mig på tlf 28714846

Del gerne budskabet på facebook eller andre steder.

Ps: Linket på youtube lavede Patrick , da han blev erklæret rask i 2011

Welcome


CAREMAKER makes it super easy to create an online fundraiser for anything that means something to you. If you have any questions or problems, you can catch us at info@caremaker.dk