Indsamling
Olivers kamp for livet
3-årige Oliver er alvorlig kræftsyg og familien har brug for hjælp! Lad os stå sammen og hjælpe Oliver tilbage til det liv han fortjener!

Oliver er 3 år gammel. Oliver er diagnotiseret med den alvorlige kræftsygdom 'Højrisiko Neuroblastom'. Med spredring til knogler og knoglemarv. Sygdommen i dette omfang konstanteres hos 1-2 børn om året. Desværre er chancen for helbredelse under 50 procent. Men vi TROR og HÅBER på, at Oliver klarer den.

Oliver og familien skal i fællesskab overvinde kræften. Derfor er vi nødt til, at række ud til jer. Oliver har en ret vild historie. Oliver er kun 3 år og familien fik beskeden "Det er kræft" kun 3. dage før hans 3 års fødselsdag. Det virker bare så uretfærdigt og meningsløst.

Oliver har hele sin levetid haft flere indikationer på, at noget i hans krop ikke har været som det burde. Fra 18 mdr.'s alderen har Oliver døjet med smerte og uro i benene og man har troet at det var 'restless legs'. Det viser sig dog senere, at dette har skyldes en svulst, der vokser fra binyren ind i rygsøjlen omkring hovedkranspulsåren. Alt i alt har familien oplevet en del modgang. Vi håber på, at tiden nu er kommet til at få lidt medgang. 

Olivers forældre er skilt og Olivers far lider desværre af depression, angst og ADHD, hvilket gør det vanskeligt at deltage i Olivers sygdomsforløb på daglig basis. Far kommer på besøg, når omstændighederne gør det muligt - til stor glæde for Oliver.

Heldigvis har Olivers mor fundet en ny kæreste, Kristoffer. Kristoffer blev en del af deres liv kun 5 måneder før Oliver fik konstanteret kræft. Han har gennem hele forløbet været den mest fantastiske og kærlige papfar, både for Oliver og 6-årige storebror Philip.

Behandling i USA

Oliver skal i august, og ca. halvanden måned frem, have strålebehandling i Huston i USA. Olivers far har heller ikke mulighed for, at deltage i denne del af behandlingen. Derfor vil det betyde alverden for familien, også Olivers far, at Kristoffer for mulighed for at komme med til USA. Regionen betaler rejsen og opholdet for Oliver og mor, men fordi Kristoffer ikke er Olivers biologiske far, kan de ikke dække de udgifter, der er forbundet med hans deltagelse i opholdet.

Familien har brug for at komme til USA sammen og behøver økonomisk støtte til dette!

DET VIL BETYDE ALVERDEN AT FAMILIEN STØTTES ØKONOMISK!

Hvis målet for indsamlingen ikke nås, bruges de faktisk indsamlede midler som et tilskud til rejsen. Skulle det gå så galt, at det mod forventning ikke bliver aktuelt med behandlingen i USA vil midlerne blive brugt på Olivers begravelse. Såfremt indsamlingen overstiger, hvad det faktiske behov er - vil resterende blive doneret til Børnecancer Fonden.

Alt er en hjælp

Vær gerne kreativ! Hvis du alligevel arrangerer en støttekoncert eller sælger ud af dine gamle loppefund, så kan en procentdel af overskuddet også gå til indsamlingen. Alle kroner og ører hjælper!

Vi har brug for al den hjælp vi kan få!

Lad os alle stå sammen for verdens sejeste Oliver og hans familie!!!


Welcome


CAREMAKER makes it super easy to create an online fundraiser for anything that means something to you. If you have any questions or problems, you can catch us at info@caremaker.dk