Indsamling
Nicklas Racing
Nicklas kom videre til DM, VM og EM

jeg hedder Nicklas, jeg er 12 år gammel og jeg kører speedway

jeg er igen udtaget til DM, VM og EM i 85cc og nu beder jeg ydmygt om hjælp igen, ligesom sidste år, så jeg kan være maks klar og vinde det hele denne gang. 

Det er vigtigt for mig, fordi dette er med til at danne rammen omkring hele min karriere. Det her er noget jeg brænder for og derfor håber jeg i vil donere lidt til mig, til dette formål  

BESKRIVELSE AF INDSAMLINGSFORMÅL

beløbet af indsamlingen er ikke altafgørende. Enhver lille krone, er stærkt værdsat og påskønnet og en kæmpe hjælp for mig. 
Pengene som bliver samlet ind, skal bruges til udstyr til min maskine, så jeg står aller stærkest og har større chance for at vinde det hele. Jeg vil kæmpe og jeg vil gøre jer alle stolte. 

HVILKEN FORSKEL GØR DET

Den her indsamling, gør verden til forskel for mig. Det betyder at jeg kan få det bedste udstyr, reservedele, rejse omkostninger og at jeg kan føle mig mere sikker på banen. 

Jeg vil yde det bedste jeg kan, og jeg har brug for jeres hjælp. Jeg håber at i vil donere en lille smule. Som sagt så ville ethvert lille beløb gøre mig glad. 

I må gerne dele indsamlingen, i håb om at få skrabet lidt ekstra sammen. 

1000 tak, for alt jeres støtte og jeres anerkendelse igennem tiden, og fortsat. 


Welcome


CAREMAKER makes it super easy to create an online fundraiser for anything that means something to you. If you have any questions or problems, you can catch us at info@caremaker.dk