Indsamling
Nej Til Knive I Nattelivet!
Du kan være med til at sige NEJ TIL KNIVE I NATTELIVET. Du kan være med til at redde liv. Læs mere nedenfor..
It's time for change...

Flere og flere kender nogen, der har været tæt på knive i nattelivet. Det er ikke fedt, hverken for os der bare gerne vil have det sjovt – eller for vores familier, venner og børn. Den seneste tids frygtelige episoder med knivstik understreger at der må og skal handles!

Indtil nu har vores organisation kun eksisteret i digital form, på Facebook, hvor vi er knap 200.000, der står sammen om formålet. Her har vi over de seneste år været med til at skabe fokus på det mere rå nattemiljø, på hvordan vi kan stoppe det og på de konsekvenser det har for de involverede i de alvorlige knivepisoder i nattelivet. Opbakningen har været overvældende.

- DERFOR er tiden nu også kommet til at tage vores organisations arbejde til et nyt niveau - vi skal være mere end "blot" en internet-stemme! Fremadrettet vil vi med langt større gennemslagskraft støtte oplysning om samt forebyggelse af vold i nattelivet for herigennem at gøre det danske natteliv mere trygt. Derfor vil vi også støtte projekter både nationalt og lokalt. Støttemodtagere kan således være alt fra en større national oplysningskampagne til en mindre fritidsordning med et forebyggende formål. En hver indsats er værdsat!

For at lykkes med vores mission er vi nu i gang med etableringen af vores eget permanente kontor samt igangsættelse af nye og mere ambitiøse infokampagner, der skal sætte den politiske dagsorden og i sidste ende redde liv. Alt sammen imens der kommer flere og flere frivillige til..

Der er masser af gåpåmod og mange ildsjæle! - men også en masse etableringsomkostninger og løbende udgifter forbundet med alle de nye aktiviteter.

Ønsker du at tage del i vores kamp og sørge for at "Nej Til Knive I Nattelivet" bliver en permanent, indflydelsesrig organisation, så kan du give et almindeligt bidrag, eller du kan bruge funktionen "Giv Din Tid", hvor du ved udfyldelse af spørgeskemaer, tilmeldinger og andre online aktiviteter kan tjene penge til formålet, uden at have kreditkortet op af lommen.

Del budskabet på Facebook, Twitter, Linkedin og mail. Del det med din familie, dine venner og dine kollegaer. Vi har alle en stemme.

Du kan være med til at sige NEJ TIL KNIVE I NATTELIVET. Du kan være med til at redde liv.

Tak fordi du læste med og tak for din opbakning.

Kærlig hilsen

/Nej Til Knive I Nattelivet