Indsamling
Mor til 4 kæmper mod kræften
2015 fik min veninde Nina Laursen konstateret brystkræft. Efter flere operationer, kemo og stråler vendte kræften tilbage, derfor søger vi nu hjælp i udlandet. Behandlingen i Tyskland er meget dyr, og af den grund beder vi om økonomisk hjælp, så hun kan være mor for sine 4 børn, se dem vokse op og være der for dem i mange år frem. HJÆLP og støt op om at disse børn, også i fremtiden, kan have deres elskede mor i deres liv!!

Nina er 38 år, gift med Thomas og har 4 børn på henholdsvis 1 år, 4 år, 9 år, 11 år. Bosat på landet ved Herning.

8 uger efter at Nina havde født deres yngste søn Villum, fandt hun en knude i brystet! Hun gik direkte fra at amme, til at blive opereret to gange. At få en så alvorlig diagnose og udsigten til et kemo forløb var utrolig hårdt og har tæret hårdt på både Nina, hendes mand og børn.

Ninas mand Thomas overtog barslen da hun blev sygemeldt og opereret. Efterfølgende kunne hun ikke engang løfte sit eget spædbarn og familien var afhængige af at Thomas kunne tage over, selvom det havde stor økonomisk betydning for familien, at han ikke længere havde sin faste indtægt. Fire mdr. med barselsdagpenge istedet for løn samt et efterfølgende meget stort antal fridage til samtaler, scanningssvar etc har nu sat familien i en svær økonomisk situation og derfor har de nu brug for DIN hjælp!

Efter at være blevet opereret, fået kemo samt 33 strålebehandlinger og være blevet færdigbehandlet dukkede kræften desværre op igen. Dette skete blot 7 måneder efter end behandling, men denne gang i modsatte side samt i lymferne. Derfor er Nina nu endnu engang blevet opereret og er i gang med kemo efterfulgt af endnu 33 strålebehandlinger! Da kræften har spredt sig til lymferne, har immunterapi vist sig at have en rigtig god effekt, og være medvirkende til at slå kræften ned. Denne behandling kan Nina på nuværende tidspunkt ikke blive tilbudt i Danmark, og søger derfor hjælp i Tyskland. Her har hun gennem længere tid været i dialog med en klinik, som mener at kunne hjælpe hende, men behandlingen er for egen regning! 

Klinikken i Tyskland er meget anerkendt, har gode resultater og har gennem tiden hjulpet mange mennesker - www.immune-therapy.net

 

Immunbehandling er dyrt og hver behandling koster kr. 36.000,-. Det forventes at Nina skal have fem behandlinger og derudover kommer transport, overnatning, kost og tabt arbejdsfortjeneste for Thomas som skal med til Tyskland. 

Familien forventer at det kommer til at beløbe sig til mindst kr. 200.000,- hvilket man på ingen måde har mulighed for selv at skaffe! Familien har selv sparet alt, hvad der kan spares, solgt hvad der kan sælges og undværes, men har stadig de fire børns tarv for øje, for at de ikke skal lide mere end de allerede gør. De to små forstår ikke alvoren, men det gør de to store, som godt kan se at deres elskede mor er meget syg!

Derfor håber de nu på at DU vil forsøge at sætte dig i deres sted, tænke på hvordan en så forfærdelig sygdom, fra dag til dag, kan vende alt op og ned for en lille familie.

Alle bidrag tæller og modtages med stor taknemmelighed - mange bække små gør en stor å! :-)

Indsamlig er godkendt af indsamlingsnævnet og den er kun lavet fordi Nina og hendes familie virkelig har brug for al den hjælp de kan få!

Tanken om ikke at kunne være der for sine børn er helt ubærlig og noget enhver forælder kan sætte sig ind i! 

Mange tak fordi I brugte tid på at læse dette. Del det meget gerne og hjælp med at sprede budskabet så vi kan komme helt i mål med indsamlingen!

 

 

 


Welcome


CAREMAKER makes it super easy to create an online fundraiser for anything that means something to you. If you have any questions or problems, you can catch us at info@caremaker.dk