Indsamling
Min datters drøm
Drøm om High school

Jeg er enlig mor, til en fantastisk pige, der nu er 14 år gammel, og påbegynder 9. klasse efter sommerferien.

Min datter har gennem hele livet, haft en KÆMPE drøm om, at komme på High School i USA. 

Min datter har kæmpet en lang og sej kamp. Foruden mobning og skoleskifte, så har hun aldrig kendt sin biologiske far. Han findes, men ønsker ikke, at have noget med hende at gøre. 

Som enlig mor, har jeg INGEN chance for, at finde midlerne til, at kunne opfylde hendes drøm, om High School ophold. - Jeg vil naturligvis igang med at søge legater/fonde, men dette er også en udgift. 

Opholdet koster ca. 120.000 kr. + lommepenge.

Hvis der er penge tilbage, efter opholdet, vil pengene blive doneret videre, til en fond, der netop støtter børn&unges uddannelses drømme.

Min datter har allerede selv opsparet ca. 18.000 kr. og jeg opnår nok ca. 50.000 kr. på min opsparing. 

Ved godt, at denne indsamling, på ingen måde, kan sammenlignes med mange af de triste indsamlinger til sygdom, ødelæggelse og krig. - Men prøver alligevel, med oprejst pande, at bede Jer om hjælp. Om hjælp til at give min datter oprejsning, og selvtillid. Vise hende, at livet også giver noget positivt. Hjælp hende med at kæmpe.

Min datter drømmer om at blive uddannet læge, gerne hjerte-karkirurg, og hun er godt på vej. Hver eneste dag kæmper hun, på mange måder en kamp. Ville så gerne vise hende, at hendes kamp ikke er forgæves.

I øjeblikket, arbejder hun som frivillig i byens lokale butik, samt som barnepige.

Af hjertet tak <3

 

- Del gerne opslaget <3

 

 

 


Welcome


CAREMAKER makes it super easy to create an online fundraiser for anything that means something to you. If you have any questions or problems, you can catch us at info@caremaker.dk