Indsamling
Millads kamp mod kræften
Millads fik den 20 maj 2019 konstateret leukæmi. Vores verden væltede totalt, men man bliver bare nød til at holde facaden, da Millads har 2 storebrødre på 5 og 7. Og efter at omgangskredsen har fået denne skrækkelige nyhed afvide, så er der flere der har spurgt ind til indsamling for at forsøde Millads hverdag en lille smule, i denne svære tid han skal igennem. Hvis der bliver doneret penge, så er det udelukkende til Millads og brødre for at give dem lidt i en svær og hård tid de skal igennem.

Millads er vores yngste dreng ud af 3. Han bliver 3 år her den 19 juni. Millads har i flere måneder klaget over bensmerter og træthed, hvor vi 4 gange er blevet sendt hjem med vokseværk. 

torsdag den 16. Maj er 5. Gang vi tager ham til lægen, og først her bliver han sendt til blodprøver. Pga helligdag fredag, kan jeg først bestille tid til blodprøver mandag.

Mandag den 20. Maj får han tid til blodprøver kl 13.20. Og kl 16.40 ringer LÆGEVAGTEN til mig. Han fortæller mig at de ikke er vilde med hans blodprøver men vil ikke rigtig svare mig på noget i telefonen andet end at hans blodprocent er kritisk lav, nemlig helt nede på 3,3 og skal derfor komme på børnemodtagelsen. 

Kl 17.30 ca er vi på børnemodtagelsen og allerede da vi kommer, kan jeg mærke den særbehandling Millads får. Han får is og bamse uden de andre der sidder i venteværelset får. Jeg begynder at få en klump i maven, men fejer det lidt væk. 

Kl 19 bliver der taget en masse blodprøver imens lægen spørger ind til hvor længe han har haft ondt i benene, hvor mange gange vi har været ved lægen, hvad han ellers har været anderledes med. Og siger hun bagefter at når blodprøverne er blevet testet. Så skal vi have en alvor snak. Min klump i maven blev endnu større. 

Der blev sat mad ind til os og efter det var spist, så ville Millads gerne slappe lidt af med ipad. Imens han gjorde det, stod jeg og kiggede ud af er vindue imens jeg havde fornemmelsen af at vores verden ville blive forandre snart. Men med vidste jeg ikke. 

Kl 21.11 kommer der 2! Læger ind og jeg vidste hvad klokken havde slået, da jeg ser deres ansigtsudtryk. De begynder at snakke en masse tal, men jeg må stoppe dem og spørger: har han kræft ? Den søde læge svare så pænt som hun nu kunne : ja vi mistænker desværre leukæmi.

så der mandag den 20 maj 2019 kl 21.11 væltede vores verden fuldstændig

Nu starter den hårde kamp for Millads. Og pga stor efterspørgsel på at kunne give Millads lidt til at forsøde hans tid imens han kæmper, så har jeg lavet denne indsamling

vi er taknemmelig for hver eneste donation 


Welcome


CAREMAKER makes it super easy to create an online fundraiser for anything that means something to you. If you have any questions or problems, you can catch us at info@caremaker.dk