Indsamling
Liv og Aya(2 mdr) har mistet Thomas
Thomas på 29 år har på tragisk vis mistet livet i en trafikulykke - Hjælp hans kæreste Liv og deres datter Aya på kun 2 måneder videre i livet..

KORT BESKRIVELSE

Som du måske har set hvis du er interesseret i fodbold, så har FC Midtjyllands målmand Jesper Hansen mistet sin bror i en trafikulykke - Thomas og Jesper er fra Slangerup og Thomas spillede til det sidste i SOIF Fodbold og var til træning i klubben aftenen inden det tragiske uheld.

SOIF Fodbold har valgt at lave en indsamling til Thomas efterladte, hans datter på 2 måneder Aya og hans kæreste Liv.

SOIF Fodbold opfordrer DIG til at støtte op om denne indsamling til de efterladte efter en af vores spillere i SOIF - Thomas Hansen som på tragisk vis mistede livet den 10. maj i en trafikulykke.

Se her hvordan holdkammeraterne hyldede Thomas i deres kamp dagen efter ulykken: https://sn.dk/Frederikssund/SOIF-dedikerer-sejren-til-afdoed-kammerat/artikel/839168

Se interview med Jesper Hansen om at miste sin bror: https://www.tv3sport.dk/sport/fodbold/nyheder/jesper-hansen-abner-op-om-tabet-af-sin-bror-verden-falder-sammen-for-mig

BESKRIVELSE AF INDSAMLINGSFORMÅL

Vi ønsker med denne indsamling, at indsamle penge til Liv og Aya så de kan komme videre i livet.

Vi håber på så stor opbakning, at vi også med denne indsamling kan oprette en børneopsparing til Aya som kun er 2 måneder. 

HVILKEN FORSKEL GØR DET

Liv er i en ubeskrivelig hård tid, og vi håber med denne indsamling, at kunne gøre en forskel, så hun ikke i nuet skal fokusere på økonomi, men kan komme godt videre sammen med hendes og Thomas elskede datter.

Denne indsamling vil gøre en kæmpe forskel for Liv og Aya og det vil betyde alt for os i SOIF, at kunne hjælpe Liv og Aya videre i livet efter deres forfærdelige og ubeskrivelige tab. 

ANDRE MÅDER AT HJÆLPE PÅ

HJÆLP OS MED AT DELE DENNE INDSAMLING, SÅ VI KAN KOMME SÅ BREDT UD SOM MULIGT MED OPFORDINGEN TIL AT HJÆLPE..


Welcome


CAREMAKER makes it super easy to create an online fundraiser for anything that means something to you. If you have any questions or problems, you can catch us at info@caremaker.dk