Indsamling
Lille billig bil til enlig mor
Lille billig bil til enlig mor, kan ikke komme ud til bla. ridning med handicappet datter.

HJÆLP TIL INDSAMLING TIL BIL

 

Jeg er blevet forladt fra den ene dag til den anden, og min eks tog begge biler. Jeg har to børn, og min datter har et handicap, og jeg plejede at køre hende til forskellige aktiviteter. Hun elsker heste, og selvom vi har et ridecenter tæt på, så kan jeg ikke komme derop med hende uden en bil.

Jeg plejede også at have hende med i små butikker, så hun kunne lære at finde de alm. basisvarer i butikken, såsom bananer, agurker, mælk, smør mm.

Dette er ikke muligt længere, og hun er gået tilbage i hendes mentale udvikling. Hun kommer ikke ud mere blandt andre, og det har desværre haft store konsekvenser for hende. 

JEG ER LÅST HVER DAG/WEEKEND!!!

Min datter har brug for at komme ud, og jeg har på ingen måde økonomi til at købe en lille bil. Jeg forventer ikke alverden, blot en bil som kan holde syn til minimum 1 år.

Såfremt der skulle blive overskud, så skal resten af pengene bruges på en bærbar med touchskærm til hende, da hun ikke kan bruge en alm. computer.


Welcome


CAREMAKER makes it super easy to create an online fundraiser for anything that means something to you. If you have any questions or problems, you can catch us at info@caremaker.dk