Indsamling
Legetøj til fattige børn
Børn fra fattige familier skal også lege.....

 

KORT BESKRIVELSE

 Min søn på 8 år snakker meget om at hjælpe fattige børn, han har soteret i hans legetøj, det han ikke ønsker mere vil han gerne give videre til fattige børn. Det er en stor ting for han at kunne hjælpe andre børn, så håber lidt at kunne hjælpe ham på den her måde. 

BESKRIVELSE AF INDSAMLINGSFORMÅL

Alt hvad der vil komme af tilskud, vil gå ubeskåret til at købe legetøj for, da hans drøm er at sende legetøj og ikke penge.  Vi forældre hjælper ham selvfølgelig hele vejen igennem dette, men han vil selv være med til at vælge og indkøbe legetøjet, han vil også være med til at dele det ud til børnene.

Man kan også donere brugt legetøj, der skal man bare skrive en mail med navn og telefon nr til      rof.hvkfrh@gmail.com    mærnet med "indsamling" så vil jeg kontakte dig telefonisk.

HVILKEN FORSKEL GØR DET

Hvem har set et barn græde af sorg når det får nyt legetøj, ja jeg har aldrig, og bare at se den glæde et barn vil få ved at få legetøj, det er betaling nok for os

ANDRE MÅDER AT HJÆLPE P

 del budskabet på de sociale medier og via mail.


Welcome


CAREMAKER makes it super easy to create an online fundraiser for anything that means something to you. If you have any questions or problems, you can catch us at info@caremaker.dk