Indsamling
Legeplads, Bedervej 10-86
Meget slidt legeplads haves ... tilskud til ny søges.

Legepladsen Bedervej 10-86

trænger til en kærlig hånd ... tingene er slidte og trænger til udskiftning og der skal anlægges lovpligtigt faldunderlag.  Den ligger i et stort børnevenligt boligområde i 8320 Mårslet. Der er ikke gjort noget særligt ved den de sidste 20 år andet end almindelig vedligeholdelse... og kommunen har desværre ikke den store økonomi til den ...

De sidste år er der begyndt at komme flere og flere børnefamilier til området, og der vil forhåbentligt komme flere til i fremtiden ... derfor ønsker vi at bygge en legeplads til gavn og glæde for kvarteret de næste mange år i fremtiden. Vi ved, at der er mange familier, som bruger legepladsen, når de går hjem fra børnehave/vuggestue og vi ønsker at sikre dem en sjov og sikker leg.

 

Formålet ...

er at få skabt et hyggeligt område hvor der er plads til leg, hygge og afslapning. Der er ønske om nye legeredsaber, så området kan bruges af alle, uanset alder, i vores område.

Vi har i grundejerforeningen valgt at give et beløb til at optimere legepladsen, men et faldunderlag alene koster 20.000, så jo flere penge vi får samlet ind, jo sjovere kan vi gøre legepladsen.

Derfor har vi oprettet denne indsamling ud fra tanken om "mange bække små" i håb om at rigtig mange vil give et lille bidrag til vores legeplads.

Vi håber, at rigtig mange vil donere en mønt (;-), så vi kan få en legeplads med plads til sjov og spas.....

 For yderligere oplysninger kontakt til Tina Tryk, Mail: casatryk@hotmail.com, tlf. 23260168

 


Welcome


CAREMAKER makes it super easy to create an online fundraiser for anything that means something to you. If you have any questions or problems, you can catch us at info@caremaker.dk