Indsamling
Lægerne har givet op,men det har vi ikke
Vores elskede 31 årige datter, mor, søster, veninde og kollega Bente, kæmper lige nu en meget svær kamp mod kræften for 2.år i træk.

Vores elskede 31 årige Datter, mor, søster, veninde og kollega, kæmper lige nu en meget svær kamp mod kræften for 2.år i træk.

Det hele startede tidligt sommeren 2015, hvor hun ved rutinetjek fik konstateret svære celleforandringer i underlivet. Dette skulle vise sig at være katastrofalt for Bente og hendes datter.

Efter en lang og og smertefuld tid med hele 3 forgæves operationer bag sig i det nordjyske, hvor der gentagende gange kom forskellige meldinger fra lægerne til stor frustration for os alle, blev hun til sidst overflyttet til Århus universitets hospital, da kræften allerede på det tidspunkt havde spredt sig til hendes lymfer, så operation var desværre helt udelukket.
I Århus stod "menuen" nu på kemo, samt stråleterapi for Bente, som hendes eneste udvej for at overleve sygdommen.

Det var en meget hård og lang sommer, efterår og vinter. Bente var under forløbet meget meget syg med tårnhøje infektionstal, fordi hendes immunforsvar ikke længere var til stede. Hun var derfor indlagt en stor del af tiden. Væk fra hendes lille pige på 4 år i Aalborg, væk fra deres hverdag sammen og de trygge rammer de sammen har skabt.

Men den hårde tid og alt slidet viste sig at være alle de permanente skaderne som følge af kemo og stråleterapi, på kroppen værd. Den gode melding om at være kræftfri kom nemlig midt i januar måned 2016.
Vi og Bente var selvsagt ovenud lykkelige over det, nu så det nemlig ud til at vi alle kunne ligge mareridtet bag os. Og i stedet kunne Bente bruge al energien og overskuddet på sin lille datter, og sit job som hun har værnet om i 9 år.

Glæden og lykken varede dog ganske kort. Bente var kun lige startet op på deltid på sit arbejde som kundekonsulent i en a- kasse.
Hun var til kontrolskanning på sygehuset i Århus, men da svaret kom på skanningen, var det desværre ikke positivt.

Kræften så umiddelbart ud til at være tilbage, og denne gang på begge lunger, men for at være sikker ville lægerne lave en biopsi.
Herefter gik det hurtigt. Bente fik lavet en biopsi ved operation på den ene lunge på hospitalet. Konklusionen var at kræften havde spredt sig, og nu er ude af kontrol. Det ser ud til sygdommen arbejder hurtigt i hendes krop, så der skal handles nu for at hjælpe.

Den eneste mulighed for Bente i DK, er at få livsforlængende kemo efter endnu en omgang med stråler som hun gennemgår lige nu. Og statistikkerne er alt andet end positive for hende med den kræftform hun har. Et skøn fra lægerne er at Bente nu bliver nødt til at forlade sin snart 5 årige datter i en ung alder. Kemoen herhjemme giver i følge studiet kun 3-4 måneder ekstra at forlænge en kræftsygdom som Bentes når helbredet først sætter ud, som følge af sygdommen. Hvordan gør man lige sig selv, sin lille datter, familie, kollegaer og venner klar til det? Hvordan holder man modet og positiviteten oppe? Hvordan klarer hendes datter at miste hendes mor i en ung alder? Spørgsmålene er mange og ganske forfærdelige, og vi som pårørende til Bente har mange søvnløse nætter over det.

I udlandet har hun, og ikke mindst hendes datter dog meget større chancer for livet sammen. Særligt i Tyskland og Japan! Men Bente kan ikke få behandlingen betalt af det danske system, hvorfor vi som søskende, mor og far, venner og kollegaer til Bente, nu gør alt hvad vi overhovedet kan for at de to piger kan beholde hinanden i mange mange år endnu.

Bente står for alle udgifter selv i dagligdagen, og det gør det helt umuligt for hende at finde pengene til behandling som min. koster 250.000kr. Derudover prøver hun selv at give kræften dårlige levevilkår, ved blandt andet at have omlagt kosten til økologisk, og hun får intravenøs C vitaminer på en privatklinik, som koster 1100 kr. Hver uge. Dette er også med til at booste Bentes immunforsvar, som hun har ekstra behov for lige nu.

Så nu har vi faktisk kun håbet tilbage, håbet om alle Jer der ser dette vil give en lille håndsrækning til Bente, så hun og hendes datter kan få livet og fremtiden sammen igen. Alt vil blive modtaget med kyshånd, store som små beløb. Vi gør alt hvad vi kan for at redde Bentes liv og fremtid med hendes datter, og beder til I vil være med.


Welcome


CAREMAKER makes it super easy to create an online fundraiser for anything that means something to you. If you have any questions or problems, you can catch us at info@caremaker.dk