Indsamling
Lad vores far blive i Danmark
Hjælp til advokatbistand for at søge om familiesamføring

Vores far, Mohammed, har de seneste fire år søgt familiesammenføring og asyl i Danmark. Nu har vi netop modtaget den sidste afvisning, og han står til udvisning til Irak.

I Irak er han efterlyst og skal fængsles, da den irakiske regering på trods af accept af hans udrejse, nu anklager ham for at have stukket af fra tjeneste - han var ansat i den irakiske hær. Det betyder 15 år i fængsel.

Mohammad er biologisk far til vores lillesøster på 3 år og pap-far til os tre storebrødre på 6, 9 og 13 år. Vi tre brødre har haft Mohammed som far de sidste fire år, og har ingen kontakt med vores biologiske far.

Årsagen til, at sagen om familiesammenføring blev afvist i første omgang er, at flygtningenævnet grundet vores fars ansættelse i den irakiske hær mente, at han havde deltaget i krigen. Det gjorde han ikke, og det synes flygtningenævnet nu endelig at tro på. Derfor kan vi ifølge dem søge igen, men det kræver en advokat for at sikre ordentlig sagnsbehandling denne gang.

Vi har fundet en rigtig god advokat, Aage Kramp, der har fået alle nødvendige dokumenter og udtalelser for at køre vores sag, og han mener, at vi kan vinde! Hans salær kommer til at løbe op i 17.000 kr., og der vil yderligere være 2.000 kr. i omkostninger. De penge har vi ikke, da vores far ikke må arbejde uden opholdstilladelse (selvom han meget gerne ville!), og vores mor har været meget syg og sengeliggende de seneste år. Derfor har vi stærkt brug for hjælp!

Vores far er den bærende kraft, der holder hele vores familie og hverdag kørende. Det er vores far, der sørger for, at vi kommer i skole, i børnehave og vuggestue. Han kører os til svømning, køber ind, laver mad, gør rent og overtager den fulde pasning af os, når vores mor har det dårligt. Vores far skaber skruktur og rammer i vores hjem, ligesom han altid formår at bidrage med energi, glæde og overskud i vores hverdag - uanset hans egne bekymringer.

Vi er meget bekymrede for, hvad der skal ske med vores familie i fremtiden, hvis vores far skal rejse ud af Danmark. Vi beder derfor om hjælp til advokatbistand, så vi  kan beholde vores far.

I må meget gerne dele vores opslag i jeres netværk.

 

Kærlig hilsen          

HA 13 år, MA 9 år, AA 6 år, OA 3 år og mor

 


Welcome


CAREMAKER makes it super easy to create an online fundraiser for anything that means something to you. If you have any questions or problems, you can catch us at info@caremaker.dk