Indsamling
Lad vores far blive i Danmark
Hjælp til advokatbistand

Vores far har nu fået afslag på sin asylsag og skal rejse tilbage til Irak, hvor han er efterlyst og skal fængsles. Vores mor har været meget syg og sengeliggende igennem de seneste år, og vores far er derfor den bærende kraft, der holder hele vores familie og hverdag kørende.

Det er vores far, der henter og bringer os, han sørger for at vi kommer i skole, i børnehave og vuggestue, han kører os til svømning, køber ind, laver mad, gør rent og overtager den fulde pasning af os, når vores mor har det rigtig dårligt. Vores far skaber skruktur og rammer i vores hjem, ligesom han altid formår at bidrage med energi, glæde og overskud i vores hverdag – uanset hans egne bekymringer.

Vi er meget bekymrede for, hvad der skal ske med vores familie i fremtiden, hvis vores far skal rejse ud af Danmark. Vi beder derfor om hjælp til advokatbistand, så vi måske kan beholde vores far.

I må meget gerne dele vores opslag i jeres netværk.

Kærlig hilsen          

 

HA 12 år, MA 9 år, AA 5 år, OA 3 år og mor

 


Welcome


CAREMAKER makes it super easy to create an online fundraiser for anything that means something to you. If you have any questions or problems, you can catch us at info@caremaker.dk