Indsamling
KURT FREDDY ROSENSTRØM SKAL HJEM NU!
Kurt har været ude for et trafikuheld i Thailand og har brug for hjælp til Hospital og fly!

 

Jeg hedder Esben. Og på vegne af en hel del af Kurts bekendte, er det besluttet at vi forsøger at rejse penge så Kurt kan komme hjem til Danmark igen. Kurt er 78 og i et begyndende stadie af demens.

BESKRIVELSE AF INDSAMLINGSFORMÅL

Vi vil forsøge at samle ialt 20.000,00 kr ind, som skal dægge:

Hospital - Plejehjem - og hjemtransport med ledsager.

Skulle der være penge tilovers efter Kurt er kommet hjem gives de til Kurt som startkapital indtil han kan få offentlig hjælp.

Her er hvad som skete:

Kurt var på tur på sin knallert i det nord-østlige Thailand. Han blev ramt af en bil tæt på byen Tha-bo. Kurt blev bragt på det lokale hospital hvor man konstatererde en brækket underarm ( begge ben ), hjernerystelse og senere tilkom der dobbeltsiddigt lungebetændelse, som følge af lang tid i respirator. Kurt blev indlagt ca 1 april og er stadig indlagt. Nu er Kurt oppegående med ilt apparat og sonde til at indtage mad igennem og burde udskrives til et plejehjem hvor han kunne komme sig så meget, at han kan flyve hjem. Det er en hård tur for Kurt, som nu har tabt ca 20 kilo siden uheldet. Kurt har kun det tøj han står og går i da han har mistet sit lejemål og bohavende.

Hjælp med at hjælpe:

Giv gerne et beløb - lille, som stort! - Og hjælp med at sprede muligheden for at støtte indsamlingen på denne side.

 


Welcome


CAREMAKER makes it super easy to create an online fundraiser for anything that means something to you. If you have any questions or problems, you can catch us at info@caremaker.dk