Indsamling
Kræften breder sig, men vi kan samle os.
”Kroppen brækker sig og vrider sig og vender vrangen ud på sig selv. Man bliver stukket i, skåret i og brændt. Det er alle skærsildens lidelser. Sådan er et brystkræftforløb. Der er så mange klassiske referencer: Først mister man håret, så man går rundt som en anden Jeanne d’Arc. Eller en Gollum. Så mister man brystet og bliver en amazone.” - Maria Gerhardt.

Vores kæreste ven Maria Gerhardt har fået et meget alvorligt tilbagefald af sin bryst kræft. Kræften har spredt sig med metastaser i skulder, rygsøjle, lunger og kraveben.

Lægerne siger den ikke kan helbredes, men kun holdes i skak. Derfor skal alt sættes ind nu !

Når man arbejder med kultur og er freelancer, ender man nemt i et økonomisk frit fald, når der opstår pludselige og tragiske begivenheder der gør en uarbejdsdygtig. Der er brug for hjælp, ikke kun menneskeligt, men også økonomisk.

Derfor har vi startet denne indsamling.

Vi samler ind til et alternativ behandlings forløb i Tyskland, som Maria kan starte parallelt med sin behandling på Riget.

Der er brug for ressourcer til alternative behandlinger der kan styrke immunforsvaret, og som kan give smertelindring.

Din støtte vil også være med til at skabe mulighed og overskud til, at Maria kan bruge de kræfter hun har, til at skrive flere bøger og dele sine erfaringer med kræften, i håb om også at kunne hjælpe andre.

Vær med til at give Maria og hendes familie de bedste vilkår, for at komme igennem den forestående tid.

Alle bidrag er højt værdsat
Vi tror på at ALT kan ske!
Kærlig hilsen alle os.
<3


Fakta;
Maria Gerhardt , født 1978
Har sat stemningen til Københavns natteliv i over et årti, som DJ under aliasset Djuna Barnes. Hun har været klummeskribent, skrevet essays og har startet Magasinet "Københavner".
Fik konstateret brystkræft i 2013, blev raskmeldt i januar 2014. Skrev på baggrund af hendes sygdomforløb, hendes meget andmelder roste debut roman "Der bor Hollywood stjerner på vejen". 2015 fik hun tilbagefald.


Welcome


CAREMAKER makes it super easy to create an online fundraiser for anything that means something to you. If you have any questions or problems, you can catch us at info@caremaker.dk