Indsamling
Kommuner må ikke bare stjæle vores børn!
Forestil dig, at du har et barn, hvor du bare ved at noget ikke er rigtigt – der er ”noget” galt! Du tager kontakt til din kommune – og så starter der en krig! Du kæmper som en gal for dit barn – det lykkes at få barnet udredt. Og ja! Der var ”noget” galt – dit barn har autisme.
Du kæmper videre og mærker godt, at du ikke lige er kommunens kop the. Men du bliver ved for det gælder jo dit barn!

En dag sender du dit barn glad af sted i skole – I aftaler hvor meget I skal hygge, når du henter dit barn efter skole. Inden da skal du lige en tur på kommunen til – endnu! - et møde de har indkaldt dig til.

Her fortæller de dig, at dit barn er afhentet på skolen og aldrig kommer hjem igen!

Forstil dig det – og så har du sådan cirka vores liv den 12. marts 2013 kl. 10 om formiddagen!

Til vores historie hører også, at Kiara, som er ”vores barn”, faktisk er vores barnebarn. Kiara har boet hos os siden hun var tre uger gammel. Først sammen med hendes mor (som er vores datter) til hun var 10 måneder og herefter ”kun” med os. Kiara er således også et anbragt barn.

Men det er faktisk ikke det vigtigste her...

Kiara er fjernet fra os fordi en kommune – Brøndby Kommune – oplever vi er besværlige plejeforældre, da vi stiller krav om, at de både skal overholde lovgivningen, men også leve op til deres forpligtelser i serviceloven.

Nu er vi plejeforældre, men forældre oplever også dette, at deres børn ”pludselig” bliver flået væk fra dem.

Måske du tænker, som vi gjorde først; Ej. Sådan noget sker da ikke i Danmark! Men jo, det gør det desværre. Efter kommunalreformen er det som om, at der har udviklet sig en kultur i mange forvaltninger, hvor de føler sig højt hævet over lovgivningen og betragter sig selv, som små konger og dronninger i deres lille kongerige (den enkelte kommune). De har magten til at skalte og valte med andre (småt som stort) menneskers liv – og de gør det!

Kiara sagen er en sag, hvor der i den grad udøves magtmisbrug og den er derfor indbragt til ombudsmanden. For at køre sådan en sag, kræver det juridisk bistand – og det koster penge!!!

Har du bare lidt du kan og vil bidrage med, så er vi dig dybt taknemmelig. Vi kæmper selvfølgelig – og uden tvivl – for at få Kiara hjem igen så hurtigt som muligt.

I vores kamp er vi kommet i berøring med andre, både plejefamilier og forældre, som oplever det samme som os, så vores kamp handler ikke længere ”kun” om Kiara. Den handler om, at der i vores samfund er et demokrati og en retssikkerhed, som alt for ofte bliver sat helt ud af spil, når magten stiger en kommune til hovedet. Som borger, og på børnenes vegne, er det dybt uacceptabelt og vi har besluttet, at vi går hele vejen nu. For at kunne det kræver det penge...

Vi håber og beder om din hjælp og støtte, så vi alle kan sende vores børn trygt af sted i skole og VIDE, at de også kommer hjem igen!

På forhånd mange tak,
Joan og Chris
Kiaras bedsteforældre

Welcome


CAREMAKER makes it super easy to create an online fundraiser for anything that means something to you. If you have any questions or problems, you can catch us at info@caremaker.dk