Indsamling
Kan far ikke lide mig?
Har du prøvet at miste kontakten til dit barn.

Foreningen Far har hjulpet børn og fædre i 41 år. Vi brænder for at hjælpe, men det er svært når midlerne er få. Vi har aktuelt brug for mindst 100 donationer á 200 kr. 

Børn over hele Danmark undrer sig over, hvorfor deres far pludselig forsvinder ud af deres liv. De forstår ikke hvorfor han ikke længere besøger dem og sidder tilbage med følelsen af svigt, sorg og vrede.

Det mange børn ikke ved er, at deres far ofte brændende ønsker at være en del af deres liv og er ulykkelige over den manglende mulighed. Mange børn er ikke klar over at deres far kæmper imod systemet.

Hvert år mister danske børn kontakten med gode forældre, søskende og bedsteforældre, fordi vi i Danmark tillader kønsdiskrimination på familieområdet i modstrid med børns sundhed, hvorved den sociale arv går igen for børn i generationer.

Det kan have store konsekvenser for hele familien, herunder depression, stress, angst og en følelse af utilstrækkelighed. 

For at vi kan hjælpe endnu flere børn og fædre, og for at hjælpen kan blive bedre, har vi brug for minimum 100 donationer á 200 kr. Med de 100 donationer kan Foreningen Far blive godkendt i henhold til ligningsloven hos skat og komme på skat og mange andres liste over sociale organisationer i Danmark, der kan støttes med fradrag. Det er et krav i lovgivningen selvom Foreningen Far naturligvis bør stå på listen.

Forhåbentlig vil det give flere organisationer og privat personer incitament til at give donationer til den sociale og frivillige indsats for børn og fædre hos Foreningen Far i fremtiden. Vi opfordrer dig til at dele indsamlingen, så vi kan nå ud til så mange som muligt. Læs mere om Foreningen Far og det frivillige arbejde på www.foreningenfar.dk

Tak for din tid.
Foreningen Far


Welcome


CAREMAKER makes it super easy to create an online fundraiser for anything that means something to you. If you have any questions or problems, you can catch us at info@caremaker.dk