Indsamling
Kampen for en værdig hverdag.
Hjælp vores bedste ven til behandling i Holland.

Hjælp os med at hjælpe vores bedste ven tilbage til en normalt fungerende hverdag.

For snart 5 år siden kom Christian Lie Nielsen alvorligt til skade i en ishockey kamp. Han har siden dengang været plaget af en slem hjernerystelse, der med tiden har udviklet sig til kroniske smerter i hoved og nakke. Christian har prøvet alt tilgængelig behandling i Danmark, men uden nogen lindrende effekt. 

Christian er lige før sommerferien startet ved en kiropraktor i Aarhus, der med stor succes har haft andre med samme symptomer, til behandling ved Carrick Brain Center i Atlanta, der er verdens bedste til behandling af hjernerystelser.

Dr. Ted Carrick's højre hånd, Dr. Nate Keiser som er en af verdens førende indenfor området, er for en periode i Holland, hvor han blandt andet skal behandle elitespillere fra de europæiske top ligaer, der har problemer med hjernerystelser.

Dr. Nate Keiser tilbyder et 5 dages forløb, hvor der bliver lavet intensive tests og intensiv behandling. Dette ophold er første step i et længere rehabiliteringsforløb, i Christian's jagt på at få en hverdag til at fungere, og på sigt komme til at leve et normalt liv igen.

Christian har helt ekstraordinært fået en tid på klinikken den 29/9-15. Hvor et 5 dages forløb bliver sat igang. Efterfølgende for Christian en langsigtet plan med hjem, men øvelser og tekniker han skal forsætte med i samarbejde med hans kiropraktor i Aarhus.

Et 5 dages forløb med overnatning, samt transport koster kr.: 55.000,- Vores eneste mulighed for at rejse beløbet, er denne indsamling.

Med denne behandling vil Christian få en chance, for at vende tilbage til en normal fungerende hverdag som far til en pige på 3 år og som kæreste. Vi håber, at denne behandling vil være første step på vejen til, at Christian på sigt kan vende tilbage til arbejdsmarkedet. 

Hjælp os med at sprede budskabet fordi vi ønsker at få vores "gamle" bedste ven tilbage!


Welcome


CAREMAKER makes it super easy to create an online fundraiser for anything that means something to you. If you have any questions or problems, you can catch us at info@caremaker.dk