Indsamling
Indsamling til Leukæmiramte Ida-Marie
Ida-Marie på 1½ år er ramt af leukæmi - hende og familien har brug for din hjælp til at få hverdagen til at føles mindre økonomisk belastende.

Mit navn er Pernille Petersen, jeg er barndomsveninde til Mette ,hvis 1½ årig datter Ida-Marie har fået leukæmi. Til daglig arbejder jeg selv som sygeplejerske med syge nyfødte og for tidligtfødte og ved hvor stor en belastning det er for en familie når et barn bliver syg. Hvor splittede forældrene bliver mellem hjem og sygehus - fordi det er så svært ikke at kunne være begge steder. Indsamlingen til denne familie er vigtig for mig, fordi jeg håber at det kan gøre hverdagen en lille smule lettere for dem, hvis de ikke skal bruge for mange ressourcer på at tænke over økonomien.

BESKRIVELSE AF INDSAMLINGSFORMÅL

Ida-Marie er startet et 2½ års forløb med kemobehandling. Ikke alene er det en hård tid lille Ida-Marie går igennem, men hele familien er ramt. Både på hele måden familien er splittet mellem hjem og sygehus, sygt barn og raske børn, forældre og ægtepar. Økonomien bliver enormt belastet idet de skal pendle mellem hjemmet på Als og børnehospitalet i Odense. Pengene skal bruges til at dække de udgifter familien har til transport overnatning og kost, som rækker ud over deres daglige budget. Bliver der samlet flere penge end dette behov, skal pengene bruges til at forsøde hverdagen med gode oplevelser, som familien også vil have behov for i den svære tid.

HVILKEN FORSKEL GØR DET

Indsamlingen er vigtig, fordi mange af de ting jeg og andre familier tager for givet i det daglige, lige pludselig kan virke uoverskueligt, når en familie bliver ramt af alvorlig sygdom - det er vigtigt at vi hjælper dem som har det svært i en periode af deres liv.

Vi kan være med til at gøre en forskel for Ida-Marie og familie, så tiden de skal igennem bliver til at holde ud, særligt det at de kan mærke at der er nogen der tænker på dem.

ANDRE MÅDER AT HJÆLPE PÅ

Del opfordringen til at hjælpe Ida-Marie og familie på din facebookprofil eller pr. mail.


Welcome


CAREMAKER makes it super easy to create an online fundraiser for anything that means something to you. If you have any questions or problems, you can catch us at info@caremaker.dk