Indsamling
Indsamling til dyrebakken i Bjerringbro
For 3 gang har Dyrebakken fået frarøvet dem deres elskede kænguruer på gården. Denne gang har de ikke engang ture, at lukke dem ud på græs af frygt for at dette sku ske igen. Det gjorde det, og nu må nok være nok. De bruger alle deres midler på deres gård og højt elsket dyr. De lukker fremmede ind, så udefrakommende kan få indblik i deres liv med dyrene også sker sådan noget her. De har ikke midler til at købe endnu et sæt, og ønsker nu også overvågning, så de ikke skal gennem samme ulidelige omgang. Derfor denne indsamling, som vi håber vil blive delt så meget som muligt, så vi kan hjælpe hvor vi kan og forhåbenligt opfylde deres store ønske. Det er så forkert og umenneskeligt, at de igen skal stå i en sådan trist situation.

For 3 gang har Dyrebakken fået frarøvet dem deres elskede kænguruer på gården. Denne gang har de ikke engang ture, at lukke dem ud på græs af frygt for at dette sku ske igen. Det gjorde det, og nu må nok være nok. De bruger alle deres midler på deres gård og højt elsket dyr. De lukker fremmede ind, så udefrakommende kan få indblik i deres liv med dyrene også sker sådan noget her. De har ikke midler til at købe endnu et sæt kænguruer, og ønsker nu også overvågning, så de ikke skal gennem samme ulidelige omgang. Derfor denne indsamling, som vi håber vil blive delt så meget som muligt, så vi kan hjælpe hvor vi kan og forhåbenligt opfylde deres store ønske om igen at få kænguruer på gården. Det er så forkert og umenneskeligt, at de igen skal stå i en sådan trist situation.

 

Deres facebook side er: Dyrebakken 


Welcome


CAREMAKER makes it super easy to create an online fundraiser for anything that means something to you. If you have any questions or problems, you can catch us at info@caremaker.dk