Indsamling
Indsamling til de trængende
Måltidskasser til socialt trængende

Hos Måltidskasser-Online ønsker vi at bære et socialt ansvar.

Derfor vil vi med denne indsamling godt tage initiativ til at give måltidskasser til de socialt trængende. Dem, som trænger til en rigtig god oplevelse og et sundt måltid.

Hvad indeholder en måltidskasse?

En måltidskasse fra en af vores leverandører indeholder typisk alle de ingredienser, som du skal bruge til at lave et måltid. Det vil sige kød, grøntsager og tilbehør såsom kartofler, pasta eller ris.

Der er også vegetariske eller veganske muligheder for dem, der ikke spiser kød.

Måltidskasser hjælper pressede familier

Vi ved hvilken forskel måltidskasser gør for familier, hvor hverdagen eller økonomien er presset. Derfor hjælper måltidskasser, fordi du får måltider til 2-5 dage om ugen. Alt bliver leveret dirkete hjem til dig, så du blot skal stå for madlavningen og servere den til din familie.

Hvem er vi?

Vi er sammenligningstjeneste, der hjælper danskere med at skabe overblik over de danske leverandører af måltidskasser. På vores liste finder du en række introtilbud, gaver og rabatkoder, som der kan bruges til at få besparelser på måltidskasser.

Du kan følge med i vores daglige arbejde på vores Facebook-side.


Welcome


CAREMAKER makes it super easy to create an online fundraiser for anything that means something to you. If you have any questions or problems, you can catch us at info@caremaker.dk