Indsamling
Indsamling til Advokat Gry Rambusch
Indsamling til bøder mod Advokat Gry Rambusch

Vores alle´s børneadvokat Gry Rambusch har måske en stor mund !!! Måske siger hun tingene lidt for ligeud !!! MEN at tilkende hende så store bøder for at være ærlig og åbenmundet, mener os der kender hende ikke er fair.

Gry Rambusch har procederet og ført 500 retssager ved domstolene og varetaget interesser som ansvarlig rådgivende advokat for langt over det dobbelte antal klienter i porteføljen.

----------------------------------------------------------------

Jeg er ven med Gry gennem flere år. Jeg ved hvor tynget hun er lige nu og hvor meget det her går hende på. Jeg ved også at hendes egen stolthed forbyder sammen med de etiske regler som advokat at lave denne indsamling... Derfor gør jeg det på hendes vegne.... Gry er ikke en der beder om hjælp, hun kan selv. NU hjælper vi bare Gry, som hun har hjulpet så mange andre gennem årene...

----------------------------------------------------------------

Gry Rambusch er blevet tilkendt nogle sindsyge bøder for at sige sin mening lige ud !!! For at forsvare de børn hun reprænsentere i retten. Ja Gry har et gigantisk hjerte når det kommer til uretfærdighed. Hun ved på egen krop hvad det vil sige... Håbet er at hjælpe hende med at betale de gigantiske bøder. Lidt her og lidt der er en stor hjælp for hende.

----------------------------------------------------------------

Vores fælles hjælp, vores bidrag vil være en STOR hjælp for at gøre det muligt at hun kan fortsætte sit arbejde. 

----------------------------------------------------------------

Del indsamlingen, lade folk der holder af børn vide at nu har deres egen advokat brug for hjælpen... 

 

ALLE indsamlede penge går ubeskåret til Gry Rambusch !!!!

Tak for din hjælp

 


Welcome


CAREMAKER makes it super easy to create an online fundraiser for anything that means something to you. If you have any questions or problems, you can catch us at info@caremaker.dk