Indsamling
Hjælp vores kræftramte mor Ann Boje.
Hjælp vores kræftramte mor på 54 år - Indsamling til Ann Boje til livsnødvendig kræftbehandling

 

Hjælp vores kræftramte mor på 54 år - Indsamling til Ann Boje til livsnødvendig kræftbehandling.


Vores kære mor fik for 10 måneder siden konstateret kræft i tarmen med spredning til leveren i stadie 4. Det danske sygdomsvæsen har i de sidste 10 måneder forsøgt at få bugt med sygdommen. Desværre blev den sidste melding fra lægerne i juni, at de ikke kunne stille mere op end livsforlængende kemo-behandling.

Højtspecialiserede læger på Charité hospitalet i Berlin mener modsat de danske læger, at der stadig er håb og tilbyder operativt at fjerne al kræft i både tarm og lever. Men da vi økonomisk ikke har midler i nærheden af 800.000 kr. som denne operation vil koste, vil vi nu bede alle om en mulig donation og dermed en stor aktie i, at give vores kære mor en chance mere i livet.

Derfor hjælp vores mor i kampen mod en aggressiv kræft, hvor enhver donation uanset størrelse vil blive taget imod med stor taknemmelighed. Alle må gerne dele dette link, så det når ud til flest mulige.  

Dette opslag er, som loven foreskriver, meldt til indsamlingsnævnet og efterfølgende blevet godkendt. Pengene, der indsamles, vil kun blive brugt til behandling i Tyskland. Et evt. overskud vil blive doneret til kræftens bekæmpelse.

Med stor taknemmelighed til alle, som vil hjælpe.
Andreas Boje og Julie Boje.


Welcome


CAREMAKER makes it super easy to create an online fundraiser for anything that means something to you. If you have any questions or problems, you can catch us at info@caremaker.dk