Indsamling
Hjælp vores kære veninde og kollega
Vores veninde og kollega har for ganske nylig fået konstateret uhelbredelig kræft. Kræfttypen kaldes Myolomatose (knoglemarvskræft). Vi vil give hende støtte i hendes hårde sygdomforløb.

- Vi er to veninder, der samler penge ind til vores fælles veninde, Diana, 33 år, tidligere studiekammerat og kollega, som for ganske nylig har fået konstateret Myolomatose (knoglemarvskræft). Normalt rammer denne kræfttype ikke unge mennesker, men i Dianas tilfælde har den gjort en undtagelse. Lægerne siger de ikke kan helbrede hende, men holde sygdommen nede med kemo, stråler og stamcelletransplantation. I slutningen af august måned skal hun af to omgange have foretaget en stamcelletransplantation, hvilket kan få store konsekvenser for Dianas krop. Vi nægter at give op og kæmper med hende. Derfor har vi valgt at oprette denne indsamling i håb om, at I vil hjælpe os.

INDSAMLINGSFORMÅL

- Pengene fra indsamlingen skal gå til en paryk, da Diana mister håret. Det er dyrt at købe en paryk lavet af ægte hår og derfor har Diana ikke selv råd til det. Parykken hun har prøvet og fået tilpasset koster 10.500kr. Yderligere har Diana et  brændende ønske om at komme på et kur center i Tyskland, hvor de har en stor erfaring med pleje og behandling af uhelberedelig syge. Dette koster 32.000 kr. skulle vi være så heldige at der kom et overskud, så skal de resterende penge gå til Diana, da hendes økonimiske situation er meget presset. Hun arbejdede inden diagnosen som freelancer, men er nu ude af stand til at kunne have et arbejde og derfor ingen fast indkomst. Netop fordi hun har været freelancer, så er sygedagpengene fra det offentlige af laveste sats.  

- den diagnose Diana har fået er svær at bære. Midlerne fra denne indsamling skal gøre Dianas hverdag lidt nemmere. Hun har altid været den kollega/studiekammerat/veninde, der har været der for andre og nu skal vi være der for hende, gerne med jeres hjælp. 

Vi beder jer om at være med til at dele dette budskab, så Diana kan få den støtte, som hun fortjener. 

De varmeste hilsner 

Theresa & Sofia


Welcome


CAREMAKER makes it super easy to create an online fundraiser for anything that means something to you. If you have any questions or problems, you can catch us at info@caremaker.dk