Indsamling
HJÆLP vores borrelia-ramte veninde
Anne Kathrine er alvorligt syg af borrelia og har selv måttet tage det fulde ansvar for at finde en behandling, der kan redde hendes liv. Nu har hun fundet den, men den koster penge, og hun har ikke flere.

HJÆLP - til livsnødvendig behandling af borrelia/borreliose og co-infektioner

Vi er tre venner, Thomas, Pia og Ditte, der inderligt ønsker, at vores veninde Anne Kathrine kan blive rask efter 10 lange års livstruende sygdom, uden kvalificeret hjælp at hente fra de danske læger.

Anne Kathrine er alvorligt syg af borrelia - og coinfektioner, da disse har ramt vitale organer som nyrer, lever, hjerne og hjerte - hun har haft en urimelig kamp med det danske sundhedsvæsen, der på trods af, at hun er testet positiv af den mest anderkendte borreliatest på verdensplan har modarbejdet at behandle hende. Information skriver, nærmere om denne problemstilling i følgende artikel http://www.information.dk/231920. 

Anne Kathrine har derfor selv måttet tage det fulde ansvar for at finde en behandling, der kunne redde hendes liv. Hun er nu startet i en mulig behandling af infektionen i Tyskland, der virker og indtil videre har reddet hendes liv. Herhjemme blev hun fejldiagnosticeret og måtte i 2015 til udlandet for at få den rigtige diagnose og efterfølgende behandling, der for første gang i 10 år har betydet, at Anne Kathrine ikke har haft de adskillige indlæggelser og fejldiagnoser - der ellers har været tilfældet i over 10 år, der har spundet i alt fra kræft, fibromyalgi til kritisk lungesygdom. Behandlingen er Anne Kathrines mulighed for at blive rask. Vi blev så glade over både at se og høre, at hun endelig fik det bedre - vi kan yderligere læse os til, at det også er tilfældet for andre. Men, men, men … behandlingen koster penge, og Anne Kathrine har solgt alt, hvad hun ejer og har for at få råd til de første behandlinger.
Vi ønsker bare, at Anne Kathrine skal kunne vende tilbage til en normal hverdag igen. Vi ønsker, at hendes udfordringer fremover bliver, i hvilke uger hun skal lægge sin sommerferie, hvilket af to job skal hun vælge, og hvilken kjole hun skal tage på til sin 40 års fødselsdag. De små dejlige hverdagsting, som langt de fleste af os tuller rundt med og ikke hele tiden spørgsmål om liv og død.


Anne Kathrine skriver selv:
”Har I nogensinde prøvet at have jeres store drøm lige inden for rækkevidde, men at der så er ’en enkelt ting’, der står i vejen for, at det kan lade sig gøre i praksis!?... Jeg har været kritisk syg i mere end 10 år og står nu for første gang og kan ”røre” ved muligheden for at blive helt rask og få mit liv tilbage!...

Jeg har kronisk borrelia, som lægerne herhjemme ikke vil behandle pga. de danske retningslinjer for en undertestet kritisk sygdom, hvor det bl.a. er forældede test, der anvendes. Den behandling jeg har brug for gives nærmest/og på mest økonomiske vis i Tyskland. I Danmark har lægerne på de danske sygehuse, hvor jeg er kommet fast igennem 10 år, i stedet tilknyttet mig til ni forskellige afdelinger på seks forskellige hospitaler, uden at de har kunne finde endelige diagnoser, hjælp eller forklaringer på min krops forværrede tilstand. Alle mine symptomer er klassiske for borrelia i det sene stadie. På en måned har jeg oplevet at være indlagt 8 gange med alvorlige hjerte- og neurologiske problemer. Mine nerveanfald og -skader var blevet så alvorlige, at mine reflekser i bl.a. højre arm var væk, og jeg vågnede op med et lamt højre ben. De danske læger kunne intet stille op - sendte mig til epileptisk afd. selvom de med det samme selv afviste, at det ikke kunne være epilepsi jeg var ramt af.

Jeg er testet positiv for borrelia af den test, der anses for at være den mest pålidelige på verdensplan (Western Blot). Testen der anvendes herhjemme har en fejlmargin på 50 % - når man har været syg så længe som jeg har er sikkerheden for korrekt testresultat væsentligt ringere – testen bør ikke stå alene, men det er det eneste, man herhjemme tager udgangspunkt i ved behandling af denne alvorlige sygdom og - tilstand. På det kritiske stadie er man nødt til, at kigge på symptomer og mikroskopi. Det er ikke tilfældet i Danmark, og der er ikke blevet forsket inden for området herhjemme i mere end 14 år - og vi ’syge’, må står alene for vores behandling for at have chancen for at blive raske.

Jeg har solgt min lejlighed, min kolonihave, bil - alt hvad jeg ejer og har for at redde mit liv - søgt og fået livsnødvendig behandling i Tyskland hos en læge, der har mere end 25 års erfaring inden for behandling af borrelia. 

Jeg har siden 7-9-13 ikke haft et alvorligt hjertetilfælde, jeg har ikke været indlagt på intensiv siden, jeg kan gå (det var der et par år, hvor jeg ikke kunne), jeg har ikke fået et længerevarende nerveanfald siden eller været indlagt i længere perioder på forskellige afdelinger siden. Jeg har kunnet bære mig selv ud af sengen de fleste dage. Før jeg tog afsted kunne jeg på ingen måde det og måtte ofte bæres ind og ud af sengen. Jeg kunne ikke spise alm. mad eller optage næring ordentligt, jeg havde dagligt alvorlige hjerteproblemer, hvor jeg nu ikke længere tager fast hjertemedicin og ikke siden har været indlagt på hjerteafdelingen. Før fik jeg høje doser hjertemedicin og blev på trods af det alligevel indlagt på hjerteafdelingen. Jeg havde store kognitive vanskeligheder, 'myoclonic attacks' og mine nerveskader blev dagligt forværret. Også de er nu i bedring pga. behandlingen.” 

Det er så tæt på at lykkes vores kære Anne Kathrine at kunne få sit liv tilbage! MEN HVIS DET SKAL KUNNE LADE SIG GØRE - må hun fortsætte sin behandling - og det kræver penge. Penge hun hverken har eller kan låne, og hun har heller ingen ejendele tilbage at sælge ud af.

Hvis Anne Kathrine ikke fortsætter sin behandling til hun er rask, som nu ligger lige inden for hendes rækkevidde, så vil hun få tilbagefald og vil IKKE blive rask! Vi deler derfor hendes historie med Jer i det håb, at I vil og kan hjælpe med at bidrage til hendes livsnødvendige behandling i Tyskland. Anne Kathrine har brug for pengene hurtigst muligt, da det er HELT AKUT og står med den behandling ”i hånden”, der vil redde hendes liv! På forhånd 1000 tak!

Med de venligste hilsner

fra hendes bekymrede og desperate venner

Thomas, Pia og Ditte

Eventuelt overskud gives til en anden i Caremaker i samme situation


Welcome


CAREMAKER makes it super easy to create an online fundraiser for anything that means something to you. If you have any questions or problems, you can catch us at info@caremaker.dk