Indsamling
Hjælp til Kønsskifte Operationl
Kønsskifte kan hjælpe en Transkønnede

Personer der virkelig vil støtte mig i at blive Kvinde kan her i gennem støtte mig og hjælpe mig til et godt og retfærdigt liv som kvinde.

Jeg er transkønnet og kan ikke bare få hjælp her hjemme til en operation og da sådan en operation koster en del har jeg startet denne indsamling.
Efter en operation vil jeg kunne komme ud og arbejde igen i stedet for at være pensionist - indsamlingen vil gå til, at jeg kan komme til udlandet og få en kønsskifte operation og blive dét jeg virkelig brander for at blive fuldt ud.

LIDT OM MIG: Se det med at være født i en forkert krop, er ikke lige til at forklare, men jeg kan da gøre et forsøg.
Jeg har i mange år vidst det, men da jeg som beskrevet nedenfor fik alt det andet medicin, som jeg i dag er fri for, har det givet mig et næsten fuldt liv som kvinde, men dog mangler jeg en ting for at gøre det fuldt ud.

Medicinen jeg fik før gjorde mig meget stresset og gav mange smerter og i dag grimmes jeg mig over det jeg har, som jeg meget gerne vil af med og blive det jeg egentlig er og det er en kvinde.
Livet har i gennem mange år været et helvede for mig og jeg har det meget bedre som kvinde og har fundet meget mere ro og velvære, men kan ikke få hjælp af vores sundheds system.
Inden jeg kom i hormonbehandling fik jeg dagligt følgende medicin:
4 x 15. mg Oxabenz. (Alopam Nervepiller).
2 x 10. mg. Oxycontin. (Morfin). + 1 x 10 mg. OxyContin. (Morfin).
2 x 200. mg Seroquel. (Sovemedicin).
Der ud over fik jeg efter behov: 1 x 4. 5 mg OxyNorm. (Morfin).
6 til 8 gange om Mdr. 2 x 10 mg Smelt Maxalt. (Migræne medicin).
Jeg skal da sige jeg har også ind til Den 19 maj 2011 været indkontinent.

Og i dag får jeg kun Hormoner og antigener samt noget for hovedpine efter overfaldet den 4 Juni 2013, hvor jeg blev slået ned bagfra med en hammer midt inde i København.
Hvor det tog politiet noget tid inden de fandt ud af jeg havde et ulige CPR. nummer og jeg var transkønnet. Dog skal det siges i dag har jeg et Lige CPR nummer.

Dog lever jeg i dag med PTSD og har en Fysisk og psykisk dårligt med det jeg har forneden

HVILKEN FORSKEL GØR DET Den hjælp du kan gøre er at hjælpe mig og skulle jeg få den livsvigtige operation, som kan gøre jeg nok kan komme mig over det PTSD jeg fik ved det overfald og jeg kan få et gangske normalt liv.

Med Venlig Hilsen
Cecillia Mundt


Welcome


CAREMAKER makes it super easy to create an online fundraiser for anything that means something to you. If you have any questions or problems, you can catch us at info@caremaker.dk