Indsamling
Hjælp til nybagt mor med kræft
Pernille mistede hendes arbejde sidste år, blev mor i marts og fik konstateret kræft i april, og kan ikke få nogen økonomisk hjælp eller støtte, da hun er arbejdsløs og hendes kæreste er på su, så det vil jeg prøve og hjælpe hende med.

Mit Navn er Rikke, og jeg er søster til Pernille, som jeg har oprettet denne indsamling til.

Min lillesøster blev i marts mor til den smukkeste lille pige, Tilla, men lykken var desværre kort, Pernille fik konstateret brystkræft blot 5 uger efter fødslen. Pernille blev fyret fra hendes arbejde dagen før hun fandt ud af hun var gravid pga en konkurs, derfor kan hun ikke blive sygemeldt, uden hun mister alt hendes barsel. Man kan søge om et engangsbeløb igennem ens pensionsselskab når man får kræft, men pga konkursen på pernilles arbjede, er hun ikke længere forsikret igennem hendes pensionsselskab, så den mulighed har hun desværre ikke. Hendes kæreste er ikke dagpenge berettigt og derfor kan han ikke overtage barslen. Derfor er der ikke rigtig nogen til, at kan være hjemme og hjælpe Pernille med at passe Tilla under hendes kemo forløb.

Pengene skal gå til pernille og hendes dejlige lille datter, det skal hjælpe dem i en ret svær hverdag, så de måske kan få lidt mere luft og pusterum.

Det betyder hele verden for mig, hvis jeg kan hjælpe min lillesøster på den her måde, fordi det bare er en rigtig sur situation de sidder i. Det skulle jo gerne være nu de skal nyde deres lille søde dejlige datter. Men i stedet er det blevet til det her mararidt, hvor hun ikke kan få lov og nyde hendes barsel, men i stedet skal hun bruge den på kemoforløb og operationer.

Jeg er selv for nylig blevet mor, og jeg kan da slet ikke forstille mig, at skulle bruge min barsel på den LORTE sygdom.

Jeg håber på at i vil hjælpe på den ene eller anden måde, enten ved at donere, eller  dele budskabet på de sociale medier, eller videresende det i mails.

På forhånd KÆMPE tak.


Welcome


CAREMAKER makes it super easy to create an online fundraiser for anything that means something to you. If you have any questions or problems, you can catch us at info@caremaker.dk