Indsamling
Hjælp til Nords mor.
Denne indsamling er lavet til fordel for Sara, som på tragisk vis har mistet sin elskede søn Nord, da Nords egen far valgte at tage livet af ham. Indsamlingen er startet af Line Sofie Hansen og Louise Rostrup.

Denne indsamling er oprettet for at kunne hjælpe Sara som er engle-mor til lille skønne Nord. Pengene skal bla. hjælpe Sara med at betale psykologregninger og til at komme i gang med drømmen om at skabe en børnetøjsserie i Nords navn, nemlig "Nord for Mælkevejen". 

KORT BESKRIVELSE

Jeg hedder Louise og er selv mor til en lille dreng. Tanken om hvad Sara går igennem er slet ikke til at bære, derfor har jeg startet denne indsamling for at lette hendes hverdag en smule. Jeg tog hurtigt kontakt til Line Sofie for at høre om hun ville være interesseret i at hjælpe med at lave denne her indsamling til Sara. Line Sofie som også er mor til en lille dreng, svarede hurtigt tilbage at hun meget gerne ville hjælpe, da Saras historie også havde rørt hende. Line Sofie er blogger og vil lave oplæg om indsamlingen på sin blog www.linesofie.dk og på sin Instagram linesofieh, for at dele budskabet med så mange som muligt. Vi er godt klar over at indsamlingen på ingen måde kan hele Saras hjerte igen, men vi håber virkelig på, at den kan lette hendes hverdag bare en smule, for det fortjener hun virkelig!

BESKRIVELSE AF INDSAMLINGSFORMÅL

Beløbet er sat for i første omgang at kunne hjælpe Sara med at betale for psykologhjælp og til at komme i gang med at lave tøj i Nords navn. Det må være op til Sara selv at vurdere, hvor meget hun vil bruge på hver ting. Hvis indsamlingen overstiger målet, skal resten af pengene gå til Sara som selv kan bestemme hvad de skal bruges til. Evt. flere psykologtimer, designe mere tøj, tage på ferie eller hvad hun nu trænger til. 

HVILKEN FORSKEL GØR DET

Pengene kan på ingen måde mindske Saras sorg over at have mistet sit barn. Men de kan forhåbentlig hjælpe hende til, ikke at skulle spekulere over, om økonomien kan holde til f.eks. at få den rette hjælp efter hendes forfærdelige tab. Endvidere er det Saras ønske at komme igang med at designe tøj i sønnens navn, og på sigt hjælpe andre som står i samme situation som hende selv. 

ANDRE MÅDER AT HJÆLPE PÅ

Del hjertens gerne denne indsamling og giv et lille bidrag, alle beløb bliver taknemmeligt modtaget og givet videre til Sara når indsamlingen er slut. Kig evt. på Saras Facebook side "Nord for mælkevejen". Her kan I læse hele Saras historie... (Hvis I kan holde til det). Det er virkelig en barsk historie som går lige i hjertet.

Vi håber virkelig på at jer der læser med her, har lyst til at hjælpe os med at støtte Sara. Mange hilsner Line Sofie og Louise. 


Welcome


CAREMAKER makes it super easy to create an online fundraiser for anything that means something to you. If you have any questions or problems, you can catch us at info@caremaker.dk