Indsamling
Hjælp til min kræftsyge mand
Min mand kan ikke blive helbredt herhjemme i Danmark, men kan med operation i Tyskland, blive 100 % rask

(OBS: HER skal du lave beskrivelsen af din indsamling. Husk at SLETTE hjælpeteksten, når du er færdig)

KORT BESKRIVELSE

Min dejlige mand på 50 år, har for 8 måneder siden fået konstateret uhelbredelig agressiv prostatakræft, med spredning til knogler, lunger og maveregionen. Han er nu på livsforlængende kemo og det er alt for tidlig for mig, at miste ham.

 
  Hjælp til den dyre operation i Tyskland og opholdet dernede. Håber på at med denne indsamling kan nå målet på ca 200.000 kr

BESKRIVELSE AF INDSAMLINGSFORMÅL

 Hvis målet ikke nåes, så skal pengene bruges til suplement til operation og ophold
   Hvis vi er så heldige at der er overskud, vil de restetende penge blive doneret videre til andre som står i samme situation som os.

HVILKEN FORSKEL GØR DET


 Det er så vigtigt for mig, for jeg mister mit livs kærlighed og vores drenge og børnebørn mister deres elskede far og farfar. han er kun 50 år og kan ikke helbredes her i danmark. Det er en operation hvor man bruger Nanonife, og her i danmark bruges Nanonife kun på bugspytkirtelkræft og sundhedsstyrelsen  har ikke godkendt denne type operation herhjemme endnu, men de bruger Nanonife på prostatakræft  i Tyskland, vi har nu fået 100 % ja fra lægerne dernede til at de kan heldbrede min mand med den operation og det er så vigtigt for os alle at have  rigtige mange gode år endnu med vores elskede mand, far og farfar. 

ANDRE MÅDER AT HJÆLPE PÅ

 Jeg håber af hele mit hjerte at i vil dele dette budskab og donere hjælp til os.


Welcome


CAREMAKER makes it super easy to create an online fundraiser for anything that means something to you. If you have any questions or problems, you can catch us at info@caremaker.dk