Indsamling
Hjælp til min kræftsyge far
Alternative behandlinger i udlandet

Jeg vil alene prøve at starte en indsamling til min kræftsyge far. Indsamlingen går til behandling hos Dr. Vogl i Frankfurt. Dr. Vogl laver strålebehandling for patienter der er blevet opgivet af det danske sygehus og blevet erklæring uheldbredelig syg.

Jeg har undersøgt en del om alternative kræftbehandlinger på nettet, og disse behandlinger er ret dyre. Jeg vil samle så mange penge ind jeg kan, så min far kan få alt den hjælp han kan få. 

Jeg hedder Stephanie og er datter af Michael, som er kræftsyg. 

Michael fik i januar konstateret kræft i spiserøret, og blev derefter sendt til scanning som viste at det havde spredt sig til mavesækken og Leveren. 

Michael er nu erklæret terminal og for livsforlængende kemo. 

Min far er slet ikke færdig med at opleve livet, han er kun 57 år. Og han er lige blevet morfar til min søn Magnus.

Da min far er stoppet med at arbejde, er pengene ikke store. Han er startet på noget cannabisolie, men skal spare på alt andet for at få råd. 

Jeg vil samle penge ind til mere alternativ behandling, Kemoterapi i udlandet, mere cannabisolie og andre former for behandlinger. 

Behandlinger koster imellem 2-300.000 kr. Hos Dr. Vogl. Men alle beløb tæller. Jeg vil være evig taknemlig for alt hvad der kommer ind. 

Jeg har egentlig ikke sat mig for hvor meget jeg forventer at indsamle, jeg ved at bare et lille beløb vil hjælpe til evt. Mere cannabisolie. jeg har ingen forventninger men håber på så meget så muligt så jeg kan overraske ham og sende ham til udlandet. 

 

Behandlingen er vigtig fordi han er slet ikke færdig med at være her i livet. Og være der for vores familie og hans barnebarn. Som han måske ikke kommer til at se vokse op. 

Jeg vil gøre alt for ham, om jeg så skulle stå med en spand og samle penge ind til behandling gjorde jeg det. 

Jeg valgte at fremskynde mit bryllup et år før så min far kunne få denne dag med, for det må betyde al verden for at få lov til at følge ens datter op. 

Hvis der skulle ske det værst tænkelige, og der stadig vil være penge til overs, vil pengene gå til kræftens bekæmpelse . 

Jeg håber i vil dele dette med jeres venner og familie.

 

Hilsen den knuste datter 


Welcome


CAREMAKER makes it super easy to create an online fundraiser for anything that means something to you. If you have any questions or problems, you can catch us at info@caremaker.dk