Indsamling
HJÆLP TIL LØBEVOGNE TIL ISAK OG WILLIAM
Søndag d. 8. februar 2015 deltog Isak, 13 år og William, 14 år i Nike Marathon Testløb på 15 km sammen med Team Tvilling.

HJÆLP ISAK OG WILLIAM MED AT LØBE VIDERE MED DERES EGNE LØBEVOGNE


Søndag den 8. februar 2015 deltog Isak, 13 år, og William, 14 år, i Nike Marathon Testløb på 15 km sammen med Team Tvilling. Team Tvilling som består af Steen og Peder Mondrup m.fl. ønsker at give mennesker med handicap mulighed for at deltage i sportsbegivenheder på lige fod med andre. De blev landskendte for at gennemføre Ironman Copenhagen I august. Foreningen Team Tvillings motto er: “Because Sport Is For Every Body” og det har Isak og William taget til sig.

Ligesom Peder, har Isak og William alvorlige handicaps. Og ligesom Peder forhindrer det dem ikke i at omfavne livet. Drengene er bedste venner og laver tit noget sammen – de går på café, i biografen eller hænger ud hos hinanden. Før Team Tvilling gav dem deres livs oplevelse, har det at dyrke sport sammen aldrig været en mulighed for dem. Drengene er ikke bange for træning – begge er blevet hjemmetrænet det meste af deres liv og ved at det nytter at kæmpe for et bedre liv. Og det gør de dagligt.

Netop fordi de har store udfordringer, var forældrene meget bekymrede inden løbet, men drengene gjorde (som altid) alle bekymringer til skamme. De gennemførte løbet i bidende kulde med armene i vejret. Nike Maraton Testløbet er deres livs sejr og medaljen, som Steen fra Team Tvilling hang om halsen på dem efter løbet, bliver stolt vist frem.  

Isak og William spurgte begge samme dag, hvornår de kunne løbe igen og selvom alle ville ønske de kunne løbe med hver gang, så har Team Tvilling kun fem løbevogne, og derfor er det nogen andre, der skal have mulighed for at løbe de næste løb.

Drengenes største ønske er at løbe videre og vil bruge deres opsparinger på at deltage i løb. Desværre er opsparingerne langt fra store nok til at købe løbevogne som koster 35.000 kr. pr. stk.

Forældrene søger naturligvis fonde, men det tager alt for lang tid. Drengene har ventet alt for længe på at få lov til at udleve det, de oplevede i søndags og løbesæsonen er nu!

Derfor HJÆLP ISAK OG WILLIAM MED AT LØBE VIDERE!

Isak og William var så heldige at møde 2 fantastiske mænd, Carsten Steen Petersen og Brian Martin Rasmussen, som var deres hjælpeløbere søndag. Både Isak og William vil meget gerne løbe med Carsten og Brian igen. Hvis Carsten og Brian ikke kan, har Isaks tvillingsøster Ella og Williams søskende Benjamin og Rosa meldt klar til at være hjælpeløbere. Så det eneste der står imellem drengene og deres drømme, er de manglende løbevogne.

Begge drenge vil i øvrigt gerne dele deres vogne med deres venner, så de også kan få mulighed for at prøve hvor fantastisk det er at gøre noget ingen troede var muligt – nemlig at få fart under fødderne, selvom fødderne ikke selv vil!

 

Se starten på Nike Marathon Testløbet her https://www.youtube.com/watch?v=8ZhGOi-rgSE&feature=youtu.be

 

TV2 Nyhederne fulgte den store dag, da Team Tvilling skød deres drøm i gang – se det her https://www.youtube.com/watch?v=gIHQDIeP8qQ

Hvis I vil følge drengene, kan I gøre det her:

William:

https://www.facebook.com/pages/Team-William/927748963924602?fref=ts

https://www.facebook.com/william.reffstrup?fref=ts

Isak:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100006791808198&fref=ts

 

 


Welcome


CAREMAKER makes it super easy to create an online fundraiser for anything that means something to you. If you have any questions or problems, you can catch us at info@caremaker.dk