Indsamling
Støt Solveig på 75 som er ene pensionist
Og har pådraget sig en stor gæld efter rejse til Tunesien!

Støt Solveig Povelsen på 75 år, som er ene pensionist, og har pådraget sig en stor gæld efter rejse til Tunesien!

Solveig kom slemt til skade med begge ben på sin ferie, og måtte indlægges på et tunesisk hospital, hvor hun har ligget i 14 dage under dårlige forhold.

Solveig troede hendes rejseforsikring var i orden, men i sin omtåget tilstand af smerte, går det op for hende, at hun selv skal betale alt. 

Bravo Tours rejsebureau har gjort en stor indsats for at få Solveig på et andet fly, da Konsulatets løsning med SOS-fly kostede 100.000 inden de overhoved ville tage hende ombord, og det kunne Solveig slet ikke betale - hvem ville kunne det!  

Solveigs gæld er på nuværende tidspunkt 70.000 for Hospitalsophold i Tunesien, Flytransport til Danmark med en tunesisk læge samt Taxa for passagerer med specielle behov fra Billund til Tirstrup Genoptræning.

Solveig er nu endelig kommet tilbage til Danmark, hvor hun fredag aften blev indlagt i karantæne på Tirstrup Rehabiliteringscenter, som også koster hende 122 kr. pr. døgn. Nu ligger Solveig der, dybt traumatiseret, med en lang genoptræning, og en kæmpe gæld.  

En fejltagelse med kæmpe konsekvenser. Det er en forfærdelig historie som kan ramme os alle.

Heidi og Søren mødte Solveig på deres ferie i Tunesien. De har sat denne indsamling i gang, og flere er stødt til for at hjælpe Solveig bl.a. Ruth Wulffeld og Anett Wæber.

Opråb fra alle os som kender hende. Vi appellerer til din næstekærlighed og håber du vil støtte Solveig. Alle beløb er velkommen - store som små. Og som ordsproget siger; "Mange bække små, gør en stor å".

Del meget gerne på FB og andre medier tak


Welcome


CAREMAKER makes it super easy to create an online fundraiser for anything that means something to you. If you have any questions or problems, you can catch us at info@caremaker.dk